Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC je prý možná v nouzovém režimu

Zdravím, mám takový problém, musel jsem si přeinstalovat systém v PC, a měl jsem pocit, že to dopadlo dobře, a chtěl jsem si ted nainstalovat nějakou free verzi antiviru, ale pokaždé když ji chci nainstalovat, tak mi to ohlásí chybu a prý je tu možnost, že můj PC je ve stavu nouze....Co to znamená?Já můžu normálně hrát hry atd. Jak tedy poznám, že je ve stavu nouze? Děkuji moc za každou radu.

Předmět Autor Datum
třeba jsi nenainstaloval ovladače. Nikdo neví, proč jsi přeinstaloval počítač, nikdo neví jak jsi je…
touchwood 27.06.2012 11:11
touchwood
Řešil jsem to tu před pár dny.PC jsem rozdělal a chtěl čistit od prachu, když jsem tam vše vrátil a…
Patrik254 27.06.2012 11:31
Patrik254
Podíval jsem se ted do správce zařízení a mám žlutý otazník u GBTBIOS Driver for Gigabyte Flash Func…
Patrik254 27.06.2012 11:41
Patrik254
Ještě jsem si všiml, že nelze přetahovat nebo přesunovat žádné složky. Nechci tady v tom dělat guláš…
Patrik254 27.06.2012 11:44
Patrik254
GBTBIOS Driver for Gigabyte Flash Function zakaž. nelze přetahovat nebo přesunovat žádné složky n…
lední brtník 27.06.2012 13:23
lední brtník
myslím tím,že nemohu kopírovat nebo vkládat jakýkoliv soubor do souboru,co se týče složek,prostě nem… poslední
Mankind 27.06.2012 13:55
Mankind
Tak to mas zavirene tak to WinXP nainstaluj znova nanovo nacisto vcetne formatu oddielu v instalator…
MM.. 27.06.2012 13:36
MM..
Aby si nemusel riesit blbosti tak system nainstaluj nanovo vcetne formatovania oddielu, a potom spra…
MM.. 27.06.2012 11:14
MM..

Řešil jsem to tu před pár dny.PC jsem rozdělal a chtěl čistit od prachu, když jsem tam vše vrátil a PC zapnul, tak se mi stále restartoval, prý z důvodu změny HW atd.
Tak jsem musel přeinstalovat win xp, a poté mi tady lidi poradili odkud stahovat ovladače atd, udělal jsem jak mi řekli a vše jelo, zvuky, filmy a hry a internet, vše jako dřív. Vydrželo mi to asi dva dny.
No a dnes jsem k tomu přišel a viděl jsem, že mi vypršela free verze avastu.Tak jsem chtěl stáhnout novou, ale avast mi akorát nějak v ten okamžik ohlásil, že prý našel nějaký rootkit(opravdu si nepamatuji ty podrobnosti,moc tam toho k čtení nebylo) a že prý nejlepší bude když ho odstraním, tak jsem to udělal a požádalo mě to o restart.
Po restartu když mě to hodilo na plochu,tak jsem tam minutu neměl vůbec nic a až potom naskočili ikony. No a když jsem jen tak zapnul hru tak jsem zjistil že zvuky nejedou, nejede mi ani windows media player na přehrávání filmů a když zminimalizuju jakýkoliv program,tak mi to nehodí jeho ikonu na hlavní lištu, ale prostě zmizí. Vím že je to hrozný chaos, ale vypsal jsem všechno, co se náhle přihodilo během chvíle. Vůbec nechápu co se s tím zase stalo, nejdřív to vypadalo, že ted chvíli bude PC bez problémů, ale dneska už tu mám zase starosti. Prosím pomozte mi,děkuji moc za každou radu :(

GBTBIOS Driver for Gigabyte Flash Function

zakaž.

nelze přetahovat nebo přesunovat žádné složky

nedokážu si pod tím nic představit (co, kam, jak). ale používám normální správce souborů.
v prohlížeči událostí nepíše explorer nebo systém žádné chyby?

říkáš že pc je nefunkční po dvou dnech? hm...

myslím tím,že nemohu kopírovat nebo vkládat jakýkoliv soubor do souboru,co se týče složek,prostě nemůžu pracovat se složkami.A ted jsem si všimnul že nejde používat ani jednoduché Ctrl+C nebo Ctrl+V, nemohu kopírovat ani text.A koukám do správce zařízení a mám žlutý otazník i u: Zvukové zařízení na sběrnici High Definiton Audio.A když chci nainstalovat nejnovější zvukový ovladač, tak mi to nedovolí a řekne to: Během spuštění došlo k chybě(-5009: 0x800706ba).
Zkontrolujte, zda byl dokončen předchozí instalační program a zda byly ukončeny ostatní aplikace.
Opravdu nevím co mám dělat :(

Tak to mas zavirene tak to WinXP nainstaluj znova nanovo nacisto vcetne formatu oddielu v instalatore, ked mas XP tak potom treba nainstalit aj servicepack3, spravne ovladace, a uz tam potom neinstaluj viry (aj vselijake nelegalne kreky na hry a podobne SW su vacsinou s virmi takze neinstaluj ani to).

Aby si nemusel riesit blbosti tak system nainstaluj nanovo vcetne formatovania oddielu, a potom spravne ovladace (weby vyrobcov komponentov).
Ked chces riesit len konkretnu chybu tak musis sem pisat presnu hlasku chyby, a ne to co je za slovami "prý je tu možnost", od toho miesta az do konca ten text hlasky vobec nemusis citat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru