Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC knihy "pre pokrocilych"

Dobry den, kedze sa pomaly ale isto blizi zima, mam v plane kupit si nieco zaujimave na citanie. Napadlo ma, ze by som si precital nieco o HW a zacal sa viac zaujimat aj o siete. Nerad by som si, ale kupil sracku podobnu 150 strankovym brozuram pre "zacinajucich spravcov sieti". Knihy ktore som si vyhliadol maju v nazve "Mistrovství" takze by mohli byt na trochu inej urovni. Za 40 euro sa mi to ale riskovat nechce.
Poprosil by som teda niekoho kto tie knihy vlastni alebo ich aspon cital, aby napisal ci sa skutocne oplati kupovat ich. Ak napisete ze su to blbosti, tak prosim o link na dobru knihu o HW (iba SK/CZ) ja som nic podobne nenasiel. dakujem

www.martinus.sk
www.martinus.sk

Předmět Autor Datum
mrkni na obsah a ukazky http://knihy.cpress.cz/mistrovstvi-pocitacove-site .html
gd 04.10.2011 19:58
gd
Diky moc, pekna stranka, moznost stiahnut kusok v PDFku je super.
blue5 05.10.2011 03:31
blue5
Sem asi trochu skeptik ale ty knížky dost rychle zastarávají a kniha o hardwaru z roku 2009 byla nap… poslední
MM_tank 05.10.2011 08:22
MM_tank

Sem asi trochu skeptik ale ty knížky dost rychle zastarávají a kniha o hardwaru z roku 2009 byla napsaná /okopírovaná/ nejspíš v roce 2008 a to je na pc už dávno. Záleží co chceš, jestli si přečtením tlusté bichle osvojíš kupu teoretických znalostí..

Co se týká těch sítít tak tam se to snad tak nemění, musíš vědět sám jestli chceš/potřebuješ/využiješ detailní protokolů a podobně znalosti...Aby se nestalo že dovedeš detailně zjistit že internet nejede a potom přijde nějaký praktik a vymění nebo resetuje switch. Jestli pochopíš jak to myslím.

Vše najdeš v případě potřeby kdykoliv na internetu.
Půjčit z knihovny to nejde ? Nebo to tam třeba mají jen k nahlédnutí.

P.S. Já kdysi přelouskal s chutí PC velký průvodce hardwarem, vyšlo několik aktualizovaných verzí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru