Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC občas naběhne

Ahoj asi před dvěma dny se mi stalo že se u mého PC seknul z ničeho nic obraz nereagoval na nic ani myš se nehýbala . tak jsem restartoval a obraz již nenaběhnul kontrolka na disk svítila blikala jako normálně tak jsem vyndal grafiku Nvidia Msi 8500GT a přepojil do integrované a nic vypnul pc zamlel s ram a s chladičem CPU a najednou to šlo i grafika PC vyfoukán pod pastován CPU i grafika. RAM jsem koupil ihned po tomto jiné a tohle se občas opakuje když třeba PC nějakou dobu běží a restartuji jej tak už nenaběhne zamelu s ram a Cpu a jde vše prosím nevíte někdo co to muže být ? sestava deska Asus m2n68 am2+ procesor AMD athlon x2 5600+ ram DDR2 2gb zdroj 450W OS WIN XP SP3
grafika Nvidi Msi 8500GT . prosím o pomoc už nevím co s tím . Deska z toho svého stáří běžela pouze pul roku. děkuji všem .

Předmět Autor Datum
takže projel jsem si staré články na starej 478 socket pentium 4 je tam vypsanej zdroj ram cpu a gra…
Ryider 10.07.2013 14:56
Ryider
To se nedá číst ani pochopit.Zkus především změřit teploty,pak zkus jiný zdroj nebo přeinstalovat dr… poslední
Karel04 10.07.2013 18:28
Karel04

takže projel jsem si staré články na starej 478 socket pentium 4 je tam vypsanej zdroj ram cpu a graf takže ram nové ti to být nemohou grafika vyndána taky to dělat nemuže zdroj 2 měsíce starej cpu si myslím že je v cajku. takže asi Deska přesně jak je tam napsáno když je PC delší chvíli bez proudu jde zapnout hned .

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru