Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC prostě odešel ze dne na den. Zdroj? Základová des.? Nebo něco dalšího?

Zdravím. Nebudu tu moc rozebírat události okolo toho, jednou jsem se prostě vrátil domu a do té doby funkční pc (Den předtím běžel na jedničku) nefungoval. Nejdřív nenabíhal monitor a ozýval se zvukový kod hlásící chybu (nevím který osobně je neznám. PC jsem restartoval a pípání už nebylo. Nicméně pc nabíhal normálně (zdánlivě, zněl jako když normálně běží, svítily kontrolky atd.) Monitor už na tom tak dobře nebyl a vždy když ho zapnu tak je v režimu spánku (nebo něco podobného) nicméně jsem si v tu chvíli všimnul že pravděpodobně neběží ani Myš, klávesnice (Nic nesvítilo, žádné známky života.) Furt se trápím a nevím co s tím, jak říkám nejvíc mě zaráží to že se to opravdu stalo ze dne na den, přitom tam u toho nikdo neseděl, Osobně si myslím že by to mohl být zdroj/základová deska ikdyž spíše zdroj, ale stejně se radši ptám zkušenějších lidí protože já se v tom opravdu moc nevyznám. Předem děkuji za všechny odpovědi

Předmět Autor Datum
Dobrý by bylo uvést co to je za sestavu (tzn. typ ZD a dalších), jaký je v tom zdroj (výrobce). Je t…
In-lander 15.02.2014 20:20
In-lander
To je úplně běžný způsob, jak počítače odcházejí. Navíc, pokud neodpojuješ 230V (vytažením ze zásuvk…
JoPe 15.02.2014 20:32
JoPe
podivej se na beep kod treba na wiki - podle pipani poznas co to asi je. Asi to je zakladni deska sa… poslední
PanT 16.02.2014 07:57
PanT

To je úplně běžný způsob, jak počítače odcházejí. Navíc, pokud neodpojuješ 230V (vytažením ze zásuvky, vypínačem na prodlužovačce nebo přímo na zdroji, tak je část obvodů i ve "vypnutém" stavu stále pod proudem.
Nejlépe je jako první věc zkusit jiný (zaručeně dobrý a dostatečně dimenzovaný) zdroj. Až když to nepomůže, tak pokračovat dalšími komponenty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru