Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC přestal fungovat

Zdravím, mám takový problém, můj pc jel od rána do večera, koukala jsem jenom na filmy, poslední dobou se začínal hrozně přehřívat (mám na něj speciální položku, i přesto to nepomohlo), takže jsem ho buď vypnula anebo dala na úsporný režim. Často se mi stávala, že se mi vypnul, tak jsem čekala, až vychladne. Kromě toho, strašně hučel, četla jsem něco o tom, že bych měla vyčistit "větrání". A včera to přišlo až do takového stádia, že se mi opět vypnul, počkala jsem, až vychladne a od té doby nefunguje. Nereaguje ani na připojení nabíječky. Fakt nevím, co s tím, pošlu to opraváři, ale bojím se, jestli to není konečná, navíc jsem si trubka nezálohovala soubory a bojím se, že o ně přijdu. Myslíte, že by ještě šel zprovoznit?

Předmět Autor Datum
Stáří pc?
sumik22 22.07.2014 10:42
sumik22
O soubory nepříjdeš, HDD bude podle mě funkční. Když se začal přehřívat tak si ho měla dát někomu na…
Masher 22.07.2014 12:13
Masher
Moc děkuji za odpověď! :) Je to HP Probook. Nereaguje vůbec na nic, na nabíječku, zapnutí, prostě na…
ludo 22.07.2014 12:37
ludo
Data neztratíš, notebook dej schopnému známému aby ho rozdělal, vyndal HDD a připojil ho v jiném PC… poslední
Masher 22.07.2014 12:49
Masher

O soubory nepříjdeš, HDD bude podle mě funkční. Když se začal přehřívat tak si ho měla dát někomu na vyčištění a výměnu past. Jestli ani nepípne ani se neroztočí větráčky tak něco umřelo. Co je to za notebook ? Podle mě bude cena opravy vyšší než je hodnota notebooku.

Moc děkuji za odpověď! :) Je to HP Probook. Nereaguje vůbec na nic, na nabíječku, zapnutí, prostě na nic. Kdybych doopravdy neztratila ty soubory, bylo by to super, samozřejmě by mě ztráta pc taky hodně mrzela, ale jestli bude opravdu ta oprava vyšší, než cena notebooku, tak si radši koupím nový a daleko více výkonnější.

Data neztratíš, notebook dej schopnému známému aby ho rozdělal, vyndal HDD a připojil ho v jiném PC aby ti mohl přetáhnout data kam potřebuješ ( Pokud si z Trutnova tak ti to mohu udělat já :-) ). Je potřeba zjistit co odešlo a kolik by stála oprava. Nefunkční notebook můžeš prodat na aukru na náhradní díly, alespoň nějaké peníze se ti vrátí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru