Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC to TV (Scart or cinch)

Dobrý den,
potřebuji propojit počítač se starším televizorem.

Počítač>ATI 4670HD=DVI+SVideo
Televizor>Tesla M3744=Video+Scart

Ke kartě jsem dostal ještě redukce DVI>Scart a S-Video>RGB. Nevím které připojení bude nejvhodnější, jaké zvolit další redukce pro připojení. Dočetl jsem se dokonce o kabelu VGA to Scart, ale bylo u něj napsáno že je použitelný jenom pro několik přístrojů nejmenované značky, někde je zase napsáno že je potřeba převodník za nemalé peníze.
Děkuji za Váš čas.

Předmět Autor Datum
redukce DVI-scart je nezmysel (bud nevies jak vypada DVI alebo scart alebo vid navod k tomu ze co to…
MM.. 14.09.2010 18:28
MM..
Prvně bych vyřadil nepoužitelné: Je DVI nebo VGA nebo HDMI propojitelné na Scart nebo Video Cinch be…
Telever 15.09.2010 17:06
Telever
A kde tam v tom navode vidis kabel DVI->Scart? Je to nezmysel, neni to mozne. Mozes pouzit kabel z… poslední
MM.. 15.09.2010 18:41
MM..
A problém je v čom ? TV kvalitnejší vstup ako SCART jednoducho nemá, samozrejme počítam že daný výst…
Joseph 14.09.2010 18:29
Joseph

redukce DVI-scart je nezmysel (bud nevies jak vypada DVI alebo scart alebo vid navod k tomu ze co to akoze je za blbost //edit:zrejme pouzitelna len s niektorymi novymi TV ktore su schopne spracovat >60Hz RGB zo Scartu), stejne tak SVideo-RGB je blbost, zrejme myslis normalnu (desktop) grafiku ktora ma 9pinovy vystup v tvare konektora SVideo.
Mozes pouzit ten vystup co volas SVideo, bud si kupis SVideo-Scart kabel alebo pouzijes to "svideo-RGB" tak ze jeden z tych cinchov je composite signal a ten zapojis do cinchu TV. Ktory je composite je napisane na kabli alebo v navode ku grafike.

A kde tam v tom navode vidis kabel DVI->Scart? Je to nezmysel, neni to mozne.

Mozes pouzit kabel z toho TV Output (nevolaj to SVideo ptz to neni len SVideo) a na tom kabli mas jasne napisane ze cinch Pb je sucasne aj "TV output" cinch t.j. ten cinch (modry) si strcis do cinchu TV, a to je cele. Zvuk zapojis zo zvukovky do TV extra kabelom jack->2xcinch.

A problém je v čom ? TV kvalitnejší vstup ako SCART jednoducho nemá, samozrejme počítam že daný výstup s tvojej grafiky a tej "redukcie" SCART mu dodá signály RGB. SCART obsahuje totiž aj mierne prznené "composite" .

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru