Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PDF Creator pro virtuální tiskárnu

Mám problém. Neumím z webových stránek adobe.com správně nainstalovat free PDFCreator pro PDF tisk do virtuální tiskárny. Mám OS Windows XP Profesional 1-2CPU, 504 MB RAM, 2 hard disky, C: 74,5 GB, a jeden navíc I: 465 GB. PDFCreator nefunguje a pořád se mi po instalaci „předělává na PDF Architekt“ a nefunguje a nefunguje. Můžete mi prosím poradit.

Rovněž mám problém se správnou instalaci free Adobe Reader XI Czech, jenom na čtení a ukládání dokumentů ve formátu PDF. Když si program stáhnu ze stránek adobe.com a uložím, při další práci na PC se chce program free Adobe Reader XI Czech pořád, vždy znova a znova " instalovat", aniž by se v reálu něco dělo. Jenom na pozadí správce úloh systému Windows (Ctrl + Alt + Delete) „běží“ nějaký program AdobeAMR.exe a pořád na 99% blokuje kapacitu / chod počítače, až se počítač "sám sebou zahltí" a až postupně zmrzne. Abych vůbec fungoval, tak musím vždy „manuálně“ (přes správce úloh systému Windows) ukončit proces AdobeAMR.exe a pak se počítač opět „spustí“. Můžete mi prosím poradit?

Děkuji a přeji hezký den!

PS: Dotaz jsem již v e-mailovem dotazníku poslal společnosti Adobe.cz v Praze, Na Strži 4. Zatím ale nikdo nereagoval, asi proto, že se jedná o free ware. Tak se ptám dál.

Předmět Autor Datum
pdfcreator Tohle je ten program a stránky, odkud se stahuje. Když si program stáhnu ze stránek adob… poslední
karel 15.01.2013 14:02
karel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru