Avatar uživatele
.::An!!e::.

PROSÍM POMOZTE

AHOJ, mám problém s váhou.. vím všicni si asi myslíte jak je to lehký.. ale neni, potřebovala bych přibrat… HODNĚ! mám strašně hubený ruce, nohy a sem vychrtlá…jim všechno, a hodně, ale prostě ani to nějak nezabírá… existujou nějaký prášky?? nebo něco takovýho, rychlího.. zatím je mi 14.. ale já to potřebuju.. opravdu mi to nejde… PROSÍÍÍM POMOC!!!???

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kropitko před 5077 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Nuk nuk

Aniie, naopak. Vím moc dobře, jak je těžké přibrat. Mám stejný problém. A přijde mi, že ti baculatější mají daleko více možností jak svou váhu srovnat, než my, kteří trpíme opačným problémem.
PRášky teď určitě žádné neber. Ve svém věku jsi ještě, jak se říká, ve vývinu, a mohla by sis různými hormony a přípravdky zadělat na větší problém než je jen nízká váha.
Nikam nespěchej. Budeš-li na své tělo spěchat, neposlechne Tě.
Jak Ti poradila kolegyně, vypočítej si BMI, hodně Ti to pomůže – budeš vědět, jestli máš skutečně podváhu nebo ne, a hlavně jak velkou.
POkud podváhu nemáš, bude to chtít cvičit – posilovat ty části těla, které jsou „hubené“.
JEstliže Ti vyjde, že máš podváhu, zřejmě to bude znamenat, že máš rychlý metabolismus. Ten budeš muset trochu ošálit. Zkus jíst hodně často v menších dávkách – kromě hlavních jídel (snídaně, oběd, večeře) si dej několik svačin (třeba jen ovoce či zeleninu). Hodně se doporučují mléčné výrobky (kdysi mi někdo doporučil pít Sunar) a jiné potraviny, které jsou potřeba pro stavbu svalové hmoty.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Sandy

Nejdřív si vypočítej svůj body mass index. Posílám Ti v odkaze stránky, kde se dá vypočítat. Zadáš tam jen svojí váhu a výšku a pak se koukneš do tabulky, jak na tom jsi. Jen Ti jen 14, takže výsledek nemůžeš brát úplně doslova. Posléze můžeš zajít k doktorce, je možně, že máš problém se štítnou žlázou. Pokud nic nezjistí, můžeš se jí zeptat na radu. Nicméně při přibírání váhy jsou podobná pravidla jako při hubnutí. Musíš mít vyváženou a pestrou stravu a dodržovat pitný režim. Rozhodně nevěř nesmyslům, že musíš jíst hodně tučných a sladkých jídel, tím by sis mohla velmi uškodit.
Doplňuji:
Ještě bych chtěla říct, že se zaj-po zásadně nesouhlasím. Jestli to je zdravotní sestra, tak asi není moc dobrá. Prosím Tě, hlavně to nedělej jak ona píše. Každej doktor (a většina lidí) by Ti potvrdila, že by sis tímto životním stylem (i krátkodobým) velmi uškodila. Všeho moc škodí, ve stravě je potřeba vyváženost.

Zdroj: http://www.vy­pocet.cz/bmi?BMI_­Vyska=162&BMI_V­aha=85&submit=Spo%E8%ED­tej+BMI&Email=%40&E­mail_Type=HTML

Upravil/a: Sandy

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
panenka

Zde v odkaze zasílám odpovědi jak přibrat tak se podívejte.

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/jak-pribrat-na-vaze

Zdroj: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/jak-pribrat-na-vaze-2

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Pokud nejste nemocná, zkuste k vydatné stravě hroznový cukr.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

DOPORUcuji následující.Tučné sýry,tučné tvarohy,tučná mléka,tučné probiotické jogurty,z masa tučnou krkovičku,tučné ryby,paštiky,an­glickou slaninu nebo kvalitní normální slaninu,škvar­ky,sádlo,normál­ní máslo,ovesné vločky,slunečnicová a dýňová semínka samozřejmně loupaná,moučné brambory,baná­ny,avokádo,ja­blka,tučnou slaninu,smažená vejce na sádle a na cibulce,ťestoviny s tučným tvarohem a normálním cukrem,3× denně polévkovou lžíci olivového oleje ,7× denně jíst,pít dostatečné množství perlivých limonád,silný zelený čaj oslazený GLUKOPUREM.Vy­varovat se kyselým pokrmům a pití kyselých nápojů.V LEKARNE SI KOUPIT GS-CELABEX 80 + 10 tablet,je to B-KOMPLEX FORTE,který je obohacen o vitamin C.STOJI V lékarnách kolem 140 kč.I Vaše krása se mnohonásobně zvýší.Přeji Vám ať se vám to všechno splní. ZDRAVI VAS ZAJ-PO.

Zdroj: Jsem Zdravotní sestra.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
člověk

nech to tak jseš dítě a máš asi geny po předcích,čas ukáže,a třeba se chytíš u modelinku
varianta č.2 máš tasemnici

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
martina1

Neblázni a hlavně si smaž odpověď paní ZAJ-PO,nebo si připravíš pěkný základ pro kardiovaskulární choroby a obezitu.Nečetla jsem všechny odpovědi,tak se rady budou možná opakovat.Jediné rozumné,čím chtít přibrat jsou bílkoviny,ale pozor na ledviny.Když se budeš od rána do večera cpát masem,jogurty a sýry,tak si zatížíš zbytečně organismus.Já v tvém věku řešila taky problémy s váhou i má ségra.Já byla jak kulička a ona jak věšák na šaty..Pak nám bylo osmnáct a otočilo se to.Počkej dva tři roky.Hormony se ti postarají o zaoblený zadeček a větší prsa a budeš ráda,že si nepřinášíš do dospívajícího věku zásoby tuku.Můžeš se poradit s mamkou a zajít k doktorce,kde by ti mohli vyšetřit štítnou žlázu.Pokud má někdo v rodině žlázu nemocnou tak určitě.Mohlo by se státmže by si měla zvýšenou fci a pak by ti tělo spalovalo příliš rychle.Hlavně neblázni a jez hezky pravidelně.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek