Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PS3 -> Scartem do set top boxu -> Scartem do TV = Jde to?

Zdravíčko, bohužel to není tak úplně k sekci PC, ale doufám a věřím, že se tu najde někdo šikovný, kdo by mi mohl poradit :)
Bohužel mi vyhořela televize, do které jsem měl doteď napojené PS3 a našel jsem staré CRTčko, má to ale jeden háček - TV má jen jeden slot pro SCART, který ovšem využívám k připojení set top boxu. Je nějaká možnost ( vzhledem k tomu, že na boxu jsou dva sloty pro scart, z nichž jeden jeden vede do TV, abych propojil PS3 do scartu set top boxu a ten mi nějakým kouzelným způsobem zobrazil video PS3 na TV? Možná je to dost hloupá otázka a mnozí z vás nad tím budou kroutit hlavou, ale nějak se to snažím vykoumat, protože co si vzpomínám, jako malý kluk jsme takhle propojovali video rekordér s TV a PS 1.
Předem moc díky za odpověď :)

Předmět Autor Datum
Přešně tímto způsobem jsem míval propojení analogového satelitu a settopboxu do TV. Settopbox Philip…
janík 03.12.2013 16:12
janík
A co to sám vyzkoušet ? poslední
Hanyse.k 03.12.2013 23:51
Hanyse.k

Přešně tímto způsobem jsem míval propojení analogového satelitu a settopboxu do TV. Settopbox Philips musel být pro zobrazení ze satelitu zapnut do pohotovostního stavu. Obraz ze satelitu byl mnohem kvalitnější než při slučování ze dvou scartů, nerozeznatelný od přímého zapojení do TV..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru