Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PS3 Mechanika nefunguje

Zdravím, omlouvám se že sem píšu znova, ale prostě mam teď samej problém a teď konkrétně mam problém s mechanikou u PS3.
Že prostě dříve jsem do něj dával normálně hry/filmy a prostě vzalo to každé CD, potom sem to pučil jednomu známému a najednou, když chci vložit CD do mechaniky tak se to tam dlouho "načítá" ale nakonec se to nenačte, takže prostě nevim co teď stim, sice je pravda, že jsem nezkoušel žádnou hru, jelikož teď momentálně žádnou hru po ruce nemám, ale zkoušel jsem i originální DVD zda by je to vzalo a ne nevzalo pak jsem si taky říkal že by to mohlo být tim že to je moc poškrábaný a taky to tim není, takže teď opravdu nevim co stim...
Chtěl bych se zeptat co doporučujete?
Jelikož bych potřeboval dost akutně mít playsta normálně plně funkčního dokonce týdne tak nepřipadá v úvahu nějaká oprava.

Takže se ptám zda to třeba není tim, že se někde dá přepnout aby ten playstation bral jen originální hry nebo něco takovýho a nebo zda to je prostě tim, že ta mechanika je nějak rozbítá a případně zda nevíte čim by to přibližně mohlo být?

Budu vděčný za každou pomoc!

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru