Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PS3 a HDMI - Obraz

Dobrý den, potřebuju poradit s HDMI a PS3.

Je možné nějak porušením HDMI drátu z TV do PS3 zhnusit barvy, nějak zničit obraz? Nebo prostě dělat bordel na obrazovce televize. Třeba jsou na obrazovce neustale tečky, nějak to zrní při filmech... a u hrách jsou třeba barvy ošklivé, někde mám třeba světlo a to světlo má na konci dosahu ještě takové pruhy jak kdyby to bylo na 16ti bitovych barvách :-D (třeba hra Star Wars The Force Unleashed 2)... fakt nevím. Nebo třeba antialiasing u her jako GTA IV, v té hře třeba mám úplně na nic stíny, celé zrní, prostě hnus... nebo Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm, postavy by měli být v pěkné grafice, ale jejich hrany, no to je kostrbaté všechno, strašný hnus.

HDMI drát mám nový, zkoušel jsem to i na jiné TV, ale moc velkého rozdílu jsem se nedočkal. Tak jestli je možné mít třeba poškozený hdmi díru v TV/PS3, jestli to má nějaký vliv na obraz. Nebo jestli je to televizí, mám TV, která se tváří jako širokoúhlá 16:9, 22" značka TESLA, model L2203DD.

Když PS3 zapojím na AV kábly tak je to stejně kostrbaté, ale méně, jak kdyby ten HDMI drát to zhoršil tím vyšším rozlišením, a u DVD filmů při AV káblech to vypadá celkem čistě... už si nevim rady, tak jestli se někdo stímto problémem setkal, nebo ví kde je problém a jestli jde něco opravit atak. Napište.

Předmět Autor Datum
Se zrněním jsem se už setkal, výměna kabelu problém vyřešila. Antialiasing by byl super, jenže konzo…
kravitch 26.10.2011 03:27
kravitch
Aha, tak díky, asi zkusím ještě ten kábel, a stím AA je to škoda no. A s barvama co může být nikdo n… poslední
JadenKorr 26.10.2011 11:08
JadenKorr

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru