Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Paměť RAM vs.Grafická karta.

Zdravím všechny.

Několik posledních týdnů jsem se potkával s nesmyslným zasekáváním obrazu, občas se zasekl celý HDD, a občas prostě jen obraz ale HDD a vše kolem běžel dál.

Dlouho jsem si nad tím lámal hlavu, začalo trhání obrazu, a už jsem byl tak zoufalý, že když mi naskočil BlueScreen s chybou XXX (nevím přesně) tak sem si to našel na Googlu. Podle jiných rádců to byla chyba RAM (mám v NTB DDR2) dnes sem jí vyndal, a NTB je sice pomalejší o krapítek (je to znát na hře), ale zase se mi netrhá obraz..

Mám otázku tedy, pomůže když zakoupím oba nové moduly RAM DDR2 pro svůj notebook?? Je vůbec možné, aby RAM a gragická karta která je samozřejmě integrovaná, mohla takto zároveň dělat "neplechu" ??

Předem děkuji za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Mozne to je, integrovana grafika pouziva stejnu RAM. Treba to skusit ak na to mas, ale zarucit neda…
MM.. 02.12.2012 21:35
MM..
No tak, sloty jsem měnil oba, a takto to vyvádí pouze v případě že je tam zasunut jeden modul navíc…
Levirom 02.12.2012 21:37
Levirom
Tak kup este jeden uplne presne stejny typove cislo jak ten co uz mas, a potom nemusis kupovat par a… poslední
MM.. 02.12.2012 21:43
MM..

Mozne to je, integrovana grafika pouziva stejnu RAM. Treba to skusit ak na to mas, ale zarucit neda sa na 100% zarucit ze to pomoze, on moze odchadzat aj napatovy menic na doske, alebo trebars moze mat ten RAM slot blbe kontakty apod.
(idealne si najprv niekde pozicat ine RAM moduly na test)

No tak, sloty jsem měnil oba, a takto to vyvádí pouze v případě že je tam zasunut jeden modul navíc (řekl bych že je asi vadný je to originální modul a ten dokupovaný šlape normálně).

Přiznám se, tento NTB mám 3 roky a bez problému. Ale jak píši, když uvolním jeden ten slot, jakoby se nikdy nic nestalo, NTB je sice pomalejší ale zase bez chyb a funguje jako celé 3 roky před tím... a to všechna čest, protože je to MSI :))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru