Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Paypal a USENEXT

Zaregistroval jsem se na Usenext na 14 dni trial period, zaplatitl jsem pres Paypal jedno euro za zpracovani, vse funguje, ale ted jsem se dozvedel, ze usenext nektery lidi obral o penize z kreditky, zajimalo by me, jestli je mozne, aby si strhli penize z myho uctu, bez toho abych jim to povolil. Myslim ze pres Paypal jsem chranenej, aby se k uctu nedostali bez povoleni, ale nejsem si jistej.

Druha vec je jestli mate s USENEXT zkusenosti, funguje to teda super, nasel jsem tam vsechno mozny, ale nevim, nevim. diky za info.

Předmět Autor Datum
PayPal nedava zadne kreditky k dispozici. Pokud by chtel UseNext neco strhnout z PayPal, musel bys t…
Jan Fiala 08.12.2006 22:58
Jan Fiala
diky tak to jsi me uklidnil, musim rict ze ten paypal je fakt dobra sluzba, platim s tim na ebay uz…
davs 08.12.2006 23:11
davs
Tak na tohle pozor... Uděláte si free registraci a oni vám jí za 14 dní přehoděj na placenou registr…
Hans2 28.10.2011 13:01
Hans2
Pise, ze platil pres PayPal. Muzes vysvetlit, jak mu to bez jeho vedomi strhnou? poslední
Jan Fiala 28.10.2011 16:25
Jan Fiala

PayPal nedava zadne kreditky k dispozici. Pokud by chtel UseNext neco strhnout z PayPal, musel bys to potvrdit.
Zrejme si uzivatele neprecetli podminky, kde bude napsano, ze po prekroceni doby si UseNext vyinkasuje penize za prodlouzeni. Neo proste nekde odklikli YES, kdyz se je UseNext ptal na prodlouzeni doby nebo prechod na normalni rezim.

Pak se uzivatele nesmi zlobit, ze je nekdo "okradl", ale ve skutecnosti svou blbosti a tim, ze nectou dialogy a podminky s inkasem souhlasili.

diky tak to jsi me uklidnil, musim rict ze ten paypal je fakt dobra sluzba, platim s tim na ebay uz dva mesice (mimochodem prave pisu z notebooku, ktery jsem si objednal na ebay, po tom co jsi mi na muj dotaz zda je e/bay bezpacne koupi doporucil, takze diky :-)

Tak na tohle pozor... Uděláte si free registraci a oni vám jí za 14 dní přehoděj na placenou registraci na jeden rok za poplatek 95 Euro a pak vám pěkně strhnou s účtu 2500.... Nedoporučuji vůbec registrovat

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru