Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pc nechce najet

Zdravim,

Koupil jsem si zakladni deske gigabyte ga-m57sli-s4 a potom jeste grafiku a ram.Hardsk jsem mel svuj jeste od stare desky je na kabel ide.Vse mam zapojeno spravne.Kontroloval jsem to i na strankach zakladni desky gigabyte.Zapnu pc a zacina mi najizdet windows ale po chvili preblikne obrazovka a pocitac se restartuje.Pri tym prebliknuti se objevi takova ta modra obrazovka ale jak rikam je to jen prebliknuti takze nevim co tam je napsane nejde to stihnout.Nevim kde muze byt problem?Nekde v biosu nebo tak?Predem vsem dik
Změna předmětu, původně: Pc nechce najed (JaFi)

Předmět Autor Datum
No to se nediv. Starý systém na nový PC. To jako že se pokouší zavést intelovský ovladače na amd chi…
kmochna 24.11.2009 17:36
kmochna
takze to budu muset preinstalovat windows?Ale ja nechci stratit data co tam mam na hardisku
pito 24.11.2009 17:45
pito
Tak je zazálohuj, ne?
host 24.11.2009 17:47
host
a jak ja se nemam jak dostat do hardisku
pito 24.11.2009 17:51
pito
a kto cakas ze sa tam dostane? ferdo mravec? ked robis veci o ktorych prd vies, tak ti treba. keby s…
shiro 24.11.2009 18:10
shiro
Urcite mas jen jeden diskovy oddil (C:\) a na nem jak system, tak i data, ze. Nepreju nikomu nic spa…
Dale Cooper 24.11.2009 18:23
Dale Cooper
No ale my nemůžeme za to že sis myslel, že můžeš přehazovat desku jak se ti líbí. Buď tam nainstaluj… poslední
MM_tank 24.11.2009 20:00
MM_tank

a kto cakas ze sa tam dostane? ferdo mravec? ked robis veci o ktorych prd vies, tak ti treba. keby si si nasiel potrebne info o tom co si spravil, tak davno vies, ze ti windows nenabehne a data si zalohujes.

Takze si nabootuj nejake livecd linuxu a data si skopiruj na inu particiu na tom hdd (ak mas). alebo vraz disk do druheho pc a ponapaluj si to.

Urcite mas jen jeden diskovy oddil (C:\) a na nem jak system, tak i data, ze. Nepreju nikomu nic spatneho, ale dobre ti tak.
Reseni -> sezen si jiny nebo novy disk, na nej si nainstaluj system, z puvodniho disku si zazalohuj data (treba vypalenim nebo na externi disk, mas-li) a pak vesele muzes preinstalovavat.

No ale my nemůžeme za to že sis myslel, že můžeš přehazovat desku jak se ti líbí. Buď tam nainstaluj Windows Vista/7, ty pokud neformátuješ udělají adresář windows.old do kterého vše nakopírují, nebo hdd připoj v jiném počítači /i když jestli s tím nemáš skušenosti radši do toho nelez ať to ještě neksončí smrtí hdd/ a nakopíruj vše do adresáře záloha. Potom se pustí instalace XP a volí se ponechat systém beze změn.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru