Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pc po obnovení systému hazí chyby

Zdravím celou poradnu můj kamarád má problém s pc tak bych poprosil o jakoukoliv radu jak to opravit.

Cituji z icq:

Prvne se mi pri odinstalaci te hry podelala plocha. Tak sem si rekl ze by mozna pomohlo to obnoveni systemu , vybral sem tam 31.3. 2009, to bylo datum na kterym sem mel vsecky programy a veci skoro jako vcera kdyz sem to obnovoval. Jenze se mi tam objevily programy, ktery tam nejspis mel ten borec prede mnou, a to uz je dyl, urcite to bylo driv nez 31.3. 2009, a celkove se mi zmenilo nastaveni pc. Jelikoz tam bylo napsany ze obnoveni muzu kdykoliv vratit tak sem se ho pokusil vratit,ale vyhodilo mi to ze vraceni obnoveni nemohlo byt dokonceno, a neco o tom ze nebyli provedeny zadne zmeny. Tak sem to jeste nekolikrat zkousel, spolu s tim ze sem se pokousel obnovovat system na zachytny bod novejsiho data. Vsechno mi hazelo stejnou chybu. Navic kdyz mam ted obnovu systemu buhviodkud, tak mi blbnou nektery programy. Napr. Internet exporer mi napred hodi chybu a potom se spusti windows instaler, chvilu se to nacita a pak se teprve spusti internet , u Tento pocitac to samy, Mozzila projistotu nejede vubec a to je pri kazdym pusteni IE a tento pocitac.
tady je ta chyba
''The setup controller has encountered a problem during install. Please review the log files for further information on the error.''

Tak to je asi vše pokud by někdo podle tohoto dokazal nějakým zpusobem pomoci budeme moc vděčný za gramatické chyby se omlouvám.

Předmět Autor Datum
Takže ten počítač vlastnil předtím někdo jiný, takže ani nevíš co na něm vlastně je? Formát, nová in…
karel 18.04.2009 14:48
karel
Ano to formátování nechame jako poslední možnost, protože se to obnovení systému dá vrátit nějakým z…
Moules 18.04.2009 14:51
Moules
Obnovenim systemu se vrati pouze neco. ale nevis, zda v dobe, kdy se bod obnoveni vytvarel byl pocit…
Jan Fiala 18.04.2009 15:05
Jan Fiala
Ok tak díky je pravda že hrabat se v tom už nemá cenu bude reinstal díky a mějte se. poslední
Moules 18.04.2009 15:11
Moules

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru