Avatar uživatele
JohnCreek

Pes se klepe, je divoký, chce se divoce mazlit a neustále chodí za člověkem. Co mu může být?

Náš pes (10 let) je od rána divný. Furt za námi chodí a chce být na klíně, ale nevydrží sedět nebo ležet, neustále mění polohu. Když za ním někdo přijde, chce si hrát, vrčí, doráží. O svůj nejmilovanější pamlsek nemá zájem. Když si na nás sedne, tak se někdy třese. Nedá se odbýt, furt chce být s námi, ale jinak je relativně divoká a venku veselá. Jako normálně štěká a vrčí. Co jí může být? Může takto vypadat vzteklina?

Zajímavá 0 před 2400 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

Vet! Pokud tam nic, tak nejdřív se mu někdo tak týden věnujte a pak to řeš- nedostatek pozornosti, pes chce smečku..

Ještě mě napadá- nechce se jí třeba srát? Ty to též napíšeš jak ježíškovi. Je zavřená? Kde? Pamlsek co? Odmítá? Snaží se jej schovat? Klepe jak? Zimnice? Emoce? To vše se dá rozeznat, pokud nejsem zrovna flegmatik..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Potřebuje více společnost, zřejmě smutní. Vzteklina se takto určitě neprojevuje.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mc Merkurion

… todle je sice dobrej a zajímavej web, ale jde-li oněkoho, koho mám rád a o něco, čemu nerozumim, jdu za odborníkem >>> v tvém případě za veterinářem, hodně vážných nemocí (v tomto věku není divu) začíná nějak takto banálně … jen ze skušenosti mohu odhadovat, že bude mít něco s strávením >>> nevydrží na místě a nemá zájem o pamlsek …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Je to předvolební horečka, je si vědom, že páničkové půjdou volit pro nové tváře a lepší zítřky, po volbách přijde úleva, pes má předtuchu

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jiří Bohumil

O vzteklinu nejde, ta se projevuje spíše agresivním chováním. Ale navštiv veterináře, mohlo by jít o trávicí problémy (odmítání pamlsku, neklid), případně i o neuritické problémy (vrčení, dráždění, neklid, vyžadování pozornosti).
Chce to odborné vyšetření.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek