Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pinnacle Studio 12 Plus - chybí Alpha Magic Group a další přechody

Zdravím,
předesílám, že o Pinnacle nic nevím, takže jenom bodově shrnu :
- kamarádka (jinak bych se tím nezabýval :)) ) má Pinnacle Studio 12 Plus řádně zakoupené a klíče, které jí chodily mailem, pečlivě nadatlovala
- v roletce Přechody jsou k rozkliknutí jenom 2D přechody
- podle manuálu (aspoň ten jsem jakž takž četl) jsou přechody Alpha Magic Group, Hollywood FX součástí a nenašel jsem nikde zmínku, že by snad mohly být znepřístupněny apod. Dokonce z dikce manuálu mi vyplývá, že by snad neměly být závislé na klíčích,licenci či něčem jiném.
- prý tam kdysi byly aspoň v roletce, ale zamčeny - za jakých okolností se úplně ztratily, si nepamatuje.

Napadla mě zatím jen reinstalace ( s bůhví jakým výsledkem ), to napadne každého.
Děkuji za každý podnět i za shovívavost, pokud jsem něco přehlédnul .

Předmět Autor Datum
niektoré prídavné prechody su na bonusovom dvd,hollywood FX treba dodatočne aktivovať priloženým pro…
audax 11.12.2010 18:40
audax
díky, ještě jednou se podívám. Ovšem trvám na tom, že podle zakoupeného manuálu mají být Hollywood F…
hynajs 11.12.2010 22:24
hynajs
záleží od verzie studia,hollywood fx maju obvykle samostatné sériové číslo,ktoré je sučasťou zakupen…
audax 12.12.2010 09:53
audax
Jenom referuji a uzavírám : konec dobrý, všechno dobré :puff: . Uvedené přechody do Pinnacle Studio… poslední
hynajs 05.01.2011 22:32
hynajs

niektoré prídavné prechody su na bonusovom dvd,hollywood FX treba dodatočne aktivovať priloženým produktovým kodom/je na inštalačnom disku a na manuáli,pokial zakupená verzia hollywood fx obsahuje/ a následne online autorizovať na stránkach pinnacle,alpha magic jedine dodatočne zakupiť,k dispozícii je len demo,zdarma boli len prvého polroka po vyjdení 12-tkovej verzie pre registrovaných užívatelov,pokial bolo už raz inštalované studio po zakupení reinštalované s použitím nástroja od pinnacle na vyčistenie registrov ,alebo došlo medzitým k nejakej zmene hardwaru,tak treba na supporte pinnacle vyžiadať nové aktivačné kluče,po zadaní sériového čísla studia a passport čísla inštalácie je nové vygenerovanie aktivačných kodov zdarma pre registrovaných užívatelov..

díky, ještě jednou se podívám. Ovšem trvám na tom, že podle zakoupeného manuálu mají být Hollywood FX a Alpha Magic součástí zakoupeného produktu.
Bohužel nemám nyní nic před sebou, ale ještě jednou vše zkontroluju. Samozřejmě ten support mě taky napadnul ... Dám vědět, dík.

záleží od verzie studia,hollywood fx maju obvykle samostatné sériové číslo,ktoré je sučasťou zakupeného studia,ovšem bolo ho treba zadávať osobitne,alpha magic je vo vačšine verzii studia len v demo verzii,dá sa používať,ale na výstupe je vodoznak pinnacle,trvalo zdarma boli alpha magic len pokial bolo studio ako bundlovaná verzia s videostrihovou kartou,kde tá karta slžila kvázi ako hardwarový kluč a prvý polrok to bol ako bonus pre registrovaných užívatelov po vyjdení dotyčnej verzie,pokial to v tej dobe stihla registrovať a alpha boli plnohodnotne funkčné,dá sa to na supporte pinnacle znovu reaktivovať zdarma,v tom nieje žiadny problém

Jenom referuji a uzavírám : konec dobrý, všechno dobré :puff: .
Uvedené přechody do Pinnacle Studio 12 Plus patří (spolu s mnoha dalšími) a na podpoře mi poradili reinstalaci, která dopadla bez problémů. Jenom je třeba nejdřív vše odinstalovat a dodatečně pro výmaz z registrů použít jejich utilitku.

Kamoška spokojeně vrní :puff: .
Vše mi samozřejmě řekli už v prosinci. Ale já jsem se bál, že jí vše na svátky ještě víc rozhasím, takže jsem se odvážil až nyní.

Příčinu předchozího stavu samozřejmě neznám, ale podle starých adresářů hádám na nedotaženou odinstalaci předchozí verze.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru