Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pinnacle studio 14HD vytváření filmu

Dobrý den,
Na tomto softu jsem bez problémů stvořil několik filmů k plné spokojenosti.Teď jsem přidal zpomalené záběry a vznikl problém při exportu videa.Vše exportuje v pořádku,ale jakmile se dostane na zpomalenou pasáž vyhodí chybu při renderování a je konec.Děje se tak v exportu do jakéhoholiv formátu.Při přehrávání daného videa přímo ve studiu vše funguje ok.Prosím o radu.
Děkuji.

Předmět Autor Datum
Našiel som tip - skús: Situation: you are about to finish and are ready to render your HD project (… poslední
pme 20.11.2011 12:34
pme

Našiel som tip - skús:

Situation: you are about to finish and are ready to render your HD project (file or DVD). When doing so, Studio starts the rendering (transitions, effects, titles) and you might get the error message, "rendering error" or similar appears, and Studio crashes...

Solution:

1. do not use background rendering (Configuration / Audio-Video Preferences / De-activate background rendering = do not tick the check box)
2. delete all files in the RENDER folder, as well as the RENDER folder and sub-folder. You can do this using Windows Explorer. To locate your RENDER folder, go to "Configuration / Project preferences". You can also change the location by default.
3. Then, you can launch the rendering process again (final file creation or disk creation without burning it).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru