Avatar uživatele
Rokio

Co bych měl na sobě hlavně změnit, abych šel po smrti do nebe?

Chovám se podle zlatého pravidla morálky, vedu psychologickou poradnu a snažím se na všech lidech hledat v prvé řadě to dobré. Také nefetuji, nekouřím a nepiji a zdravě jím průměrně. Rovněž dělám doma drobné domácí práce a slíbil jsem mamce, že ji budu dávat velkou část z důchodu. Pokud jde o slibi, tak více než 95 % jich splním.

Pokud jde o moje negativní stránky, tak jsem troll a mírný lenoch. Také občas koukám na pornografické stránky. Dalším mým nedostatkem je nižší emoční inteligence, takže někdy někoho neúmyslně naštvu. Proto jsem obezřetný a předem si rozmyslím než něco řeknu (to neplatí na tomhle webu).

Tak co myslíte? Jakou hlavní věci či věci bych měl na sobě změnit, abych šel po smrti do nebe?

Zajímavá 0 před 2835 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Již jen sama otázka zní sobecky. Tedy v prvé řadě se tu jedná o nezištnost. Činit cokoli pro cokoli → to je cestou do pekel. Člověk se stává dobrým jedině tehdy, když se svým jednáním svede soužíti zajedno. Druzí pak vyjeví mu soudobé vzezření duchovní, jakož i kterékoli jiné. V lásce pak, i v míru, konání započaté, takové dodá morální hodnotu každé myšlence.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dismas

Dát se pokřtít, pokud jsi, tak se vyzpovídat a pak si dát majzla, aby ses nedopustil některého ze smrtelných hříchů (pýcha, lakota, závist, hněv, smilstvo, nestřídmost a lenost) a pak se po smrti po delším či kratším očistci dostaneš do nebe.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

A ještě jsi zapomněl, napsat že občas lžeš. Jak můžeš vést psychologickou poradnu, když na to nemáš vzdělání.?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Roman71

Jen dobré skutky nikoho nezachrání. Pokud chceš do nebe, musel bys mít s Bohem osobní vztah.. to jen pro začátek. Je to na delší vysvětlování. Počet lidí jdoucích do nebe je omezený (Zjevení 7:4; Zjevení 14:1).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek