Avatar uživatele
panenka

Platnost antivirusu AVG

Dobrý večer včera mi vypršela platnost antivirusu Norton který mi známý nainstaloval.A pro­tože jsem dostala zdarma jako dárek Registrační kartu AVG i s s číslem tak jsem si ten kod chtěla zadat do polička po zadaní se mi ukázalo že to má platnost při zadání jen 30 minut a já protože jsem tuto dobu prošvihla musela jsem si přiručku schovat a antivirus jsem si stáhla i s kodem zdarma z netu.Po zadání jsem si to nainstalovala a ted bych potřebovala vědět jak si nastavit přesnou hodinu aby se mi sám zapnul a udělal mi test a kde prosím zjistím platnost toho stahlého antivirusu abych věděla do kdy mě platí vlevo dole to napsáné tu platnost nemám děkuji.
Doplňuji:
Ještě bych se chtěla zeptat když bych zavolala v pondělí na AVG pomůžou mi to nové prodejní číslo vložit do počítače nebo už to můžu vyhodit i když je to nové díky.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? led, annas, rynek878 před 4968 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bumbes

Spíše bych doporučil Avast!5 (s AVG mám špatné zkušenosti).
Proti AVG je jednodušší a přitom účinnější. Avast!5 Free (verze pro domácí použití) má roční platnost, a každý rok zdarma k prodloužení.
Nějaké srovnávací stránky antivirů:
http://www.vi­ry.cz/go.php
http://www.av-comparatives.org/
Doplňuji:
RE: SinceX
Opravdu zajímavé rady … zkontrolujte si antivir jestli není zavirovaný. To si tu z nás děláš srandu? Opravdu povzbuzující rada!
Určitě všichni poběžíme stahovat zavirovaný Norton, který si navíc u standardních PC strojů vynárokuje veškeré paměťové a systémové prostředky a znemožní standardní práci s PC…

Upravil/a: Bumbes

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Jsem proti stahování programů z úložišť. Bývají upravené způsobem kdy třeba neobsahují vir, jenže co to udělá se systémem nebo nastavením po spuštění takového programu, to může udělat paseku. Bumbesova odpověď je rozumná.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
SinceX

Sice bych to neměl říkat, ale doporučuji Vám si stáhnout antivir, který je professionální. Samozřejmě ten, který se pirátsky vyskytuje na stránkách, například wareznet.com. Budete mít alespoň 95% důvěru k tomuto antiviru, protože většina virů, je složitější, než domácí typ antiviru.


http://www.war­center.cz/view­topic.php?f=52&t=­432966 – Norton + její uzamknutí proti vypršení.
Na netu toho najdete dost techto antviru.
Jediný háček, vždycky si pro scanujte antivirem, který máte zrovna aktivní, zda-li nemá ten Váš pirátsky stahovaný například vir, abyste si nenatáhla, nějaký virus..:)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vlastina

Souhlas s Bumbesem

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek