Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po aktualizaci Androidu

Dobrý den,aktualizoval jsem si svůj mobil Samsung Galaxy S advance z verze 2.3.6 na Jelly beam přes Samsung Kies. Ten Android je dobrý,ale můj mobil ho moc nezvládá.Myslel jsem že 750mb ram bude stačit ale každou chvíli mám plnou ram a mobil se i občas na chvilku sekne.Je dobré že mohu přibližovat u fotografování,ale je tu jedna hodně veliká chyba.Před spaním si nabiju mobil,přes noc ho vůbec nepoužívám,nic na něm není zapnuto (WIFI,Bluetooth,atd..) a ráno tam mám místo plné baterie,70-75% baterie a to je hodně blbé na to že mám mobil teprve 1 a půl měsíce (tedy skoro nový).Dříve to sebralo max 5% přes noc.. Nedalo by se s tím něco udělat?Popřípadě jak si tam mám znovu vrátit ten android 2.3.6 ?

Předmět Autor Datum
předtím než by ses vrátil zpět, můžeš zkoušet "formátovat baterku", resetovat tel. do továrního nast…
TNT 20.07.2013 12:54
TNT
formátovat baterku A jak se to dela? Formatuje se treba pevny disk, ale ze by baterka telefonu to j…
jezevec 20.07.2013 13:01
jezevec
znovu jsem vše zformátoval.Nainstalován jsem měl : Facebook,City world a Milionář nic víc poslední
firefox 20.07.2013 13:13
firefox
Nainstalujte GSam Battery Monitor či WakeLock Detector, který Vám zjistí, která aplikace či proces s…
shark.jd 20.07.2013 13:01
shark.jd
ok děkuji
firefox 20.07.2013 13:12
firefox

předtím než by ses vrátil zpět, můžeš zkoušet "formátovat baterku", resetovat tel. do továrního nastavení, použít aplikace na čištění RAM, "Battery Spy", "JuiceDefender"

http://news.softpedia.com/news/Samsung-Galaxy-S-Ad vance-Receiving-Android-4-1-2-Jelly-Bean-Update-in -India-348519.shtml tak ten update asi nebude žádná sláva, podíval bych se někde po forech, jestli není k mání upravená verze rom samozřejmě s kladnějšími referencemi než toto

formátovat baterku

A jak se to dela? Formatuje se treba pevny disk, ale ze by baterka telefonu to jsem neslysel. Do tovarniho nastevni mel Samsung uvest nez zacal s upgrade na vyssi verzi Androida, ale ja bych to udelal i ted. S tim vybijenim pres noc, zalezi co ma instalovano, to nepise a jestli neco z toho nebezi na pozadi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru