Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po aktualizaci pomalý internet

Zdravím,
nevíte co se mi mohlo stát se systém, když mi jede strašně pomalu internet? Nedávno jsem aktualizoval systém Windows 7 Home Premium na netbooku HP Mini 5103. Před aktualizací jsem normálně surfoval rychle (na výkon netbooku samozřejmě) a teď mi to načítá jednu stránku i 5 minut ... Vrátil jsem to do stavu obnovení 2 dny před aktualizací, ale asi po hodině se to zase zpomalilo a já nevím co s tím. Mohli by jste mi, prosím, zkusím pomoct?
Předem děkuju

Předmět Autor Datum
aktualizace myslis automaticke update windows? Tak si vlez do ovl.panely - windows update, a klikni…
MM.. 22.03.2012 23:02
MM..
Je to KB915597. Jinak internetem to asi nebude. Na stolním PC mi internet jede normálně. Možná to bu…
mglaedr 23.03.2012 15:37
mglaedr
Tak soused o tom nic neví. Zkoušel to i vypnout, ale stejně mi to na netbooku jede pořád pomalu.
mglaedr 25.03.2012 18:19
mglaedr
to by měl být starší definiční soubor windefenderu, že bys ho instaloval až teď? můžeš celý ten av v… poslední
lední brtník 25.03.2012 19:30
lední brtník

aktualizace myslis automaticke update windows? Tak si vlez do ovl.panely - windows update, a klikni si na historiu aktualizaci a daj vediet ze ktora sa nainstalovala pred hodinou (KB cislo).
A bolo by dobre aj vediet jak si pripojeny na internet. Ono skor by som povedal ze to bude nejaky HW problem (zarusene WiFi lebo sused si kupil nejaky superstroj :) alebo natrhnuty LAN kabel apod a bola to len nahoda s tou aktualizaciou. Alebo mas zavireny PC a nejak sa to tam mlati. Skus preistotu superantispyware v nudzaku.

Je to KB915597. Jinak internetem to asi nebude. Na stolním PC mi internet jede normálně. Možná to bude WiFi. Zkusím se zeptat souseda co tu má jako jediný (kromě mě) WiFi taky :D

to by měl být starší definiční soubor windefenderu, že bys ho instaloval až teď? můžeš celý ten av vypnout, ale podle mě si nepomůžeš.
připojení přes drátový net ti funguje normální rychlostí?

wirdows7 nevedu, ale děsil bych se kdyby zavedly úchylnost, že v rámci automatických aktualizací přepisují podle redmontonského uvážení i drivery hw z winupdate.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru