Avatar uživatele
Kubver

Po celé republice občas vidím u dálnice či silnice ležet botu. Nikdy ne pár, vždy jen jednu. Čí to jsou boty?

Dobry den, jsem aktivni ridic. Po cele republice obcas vidim u dalnice i silnice lezet botu. nikdy ne par vzdy jen jednu. Ci to jsou boty, kdo je tam pohazuje? Vrta mi to hlavou. Prosim jen seriozni odpovedi myslim to vazne

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, Drap, dubraro před 2647 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Pravděpodobně jde o pozůstatky nehod. Jednou jsem přijel na místo nehody (čelní srážka) a boty ležely všude spolu s dalšími troskami, vč. obsahu kufrů. Pořádná rána tě spolehlivě vyzuje, pokud nemáš na nohách zrovna kanady.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Při smrtelných havariích se často stává, že nebožtík má vyzuté boty. Tyto však policie sbírá, pokud jsou v dosahu. jedná se zřejmě o ztracené boty ze zavazadel motorkářů a cyklistů. Možná někdy i z aut. Pokud jezdíš často, tak si všimneš, že na dálnicích je to spíše ojedinělé.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
louskáček

I.Podle mně to bude jakési vývojové stádium,rozdělené podle tříd silnic.Já jsem v blízkosti silnice II třídy a mě zas občas někam nepozorovaně odcestuje levá ponožka......­.......II.Budou to zřejmě ztracené věci ze stěhování.Takové ošacení nebo igelitku vezme vítr,ale ty boty tam zůstanou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
John Wick

Čí jsou to boty?Jednoduše,ně­jakého ožralce co šel z knajpy.Doufám,že ne po smrtelných havariích,jak se zde píše.Je pravda,že to policie sbírá,ale najít to,tak bych se mrknul,jestli tam dotyčný třeba ještě neleží.At ožralec,nebo obět nehody.To je jedno.

Upravil/a: John Wick

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek