Avatar uživatele
anonym

Po domech chodí podvodníci z energetiky?

Nepsali v minulých dnech v tisku o podvodnících kteří nutí lidem nějaké nevýhodné smlouvy?
Do domu se dostal muž, ukázal průkazku s názvem energetika, mluvil jako napůl čech, napůl rom. Ptal se na koho je psaný elektroměr, jestli na manželku, mám dojem že potřeboval vědět kolik lidí obývá byt. Ptal se na vyúčtování, fakturu. Prý sídlo mají v Brně Minoritská 10.
Google na dotaz energetiku v ulici nenašel. Je to lump?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? ReHu před 5075 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
glorie

Jediná energetika u nás je PRE a centropol energy, který spadá právě pod PRE. Bez telefonátu nebo jinak dohodnuté schůzky nikdo nesmí k Vám do bytu. Podvodník to zřejmně byl pozor na to. Glorie

Zdroj: ksirovska@centrum.cz

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Michal

Takový člověk musí mít legitimace dvě.Tak jako revizor odznak a legitimaci.Nejste povinna se s každým bavit i při minimálním podezření.A pouštět do bytu vůbec ne!!!!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ReHu

Raději si dát pozor.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panenka

Taky u nás byli dva pání s průkazkou chtěli po mě sipo za poslední 3 měsíce občanku a zda mám na nich chvíli čas.Řekla jsem jim at se nezlobí že ted odcházím oni že se staví zítra začali mě říkat jak je to velice výhodné jak odešli zavolala jsem si na EON zda někoho takového poslali oni řekly že ne .Na druhý den jsem si uklízela zazvonil ten pán a tak jsem mu řekla at se nezlobí ale že nic podepisovat a uzavírat nebudu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek