Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po instalaci IE 9 nefunguji nektere stranky tak, jak by mely :( PS: mam Windows 7, 64 bitovy operac

Prosim o pomoc,

vcera jsem si naistalovala IE 9 a od te doby je surfovani jen jeden velky horor. Napriklad na Facebooku nemohu otevrit fotky, ci videa. Ani hlavni stranka nenabehne uplne cela. Na strankach ceske televize nemohu vstoupit do diskuze. A obavam se, ze to rozhodne neni vse.
Chtela jsem IE 9 preinstalovat zpet na IE 8, ale pocitac mi oznamil, ze by ho tato akce mohla ohrozit. Ac tomu neverim, tak se nechci zatim do niceho poustet.
IE 9 se mi nezda spatny - rychlejsi, kdyz si clovek zvykne tak i prehlednejsi a tak doufam, ze mi tu nekdo poradi, jaka nastaveni mohou tyto mrzutosti zmenit.

Jen jestli to pumuze...je tomu priblizne jeden tyden co mi ihned pri startu pocitace Windows ohlasi ze se pripravuje na konfiguraci systemu....priblizne po 5 minutach kdy ji konfigurace stale na O% dojde k hlaseni, ze se konfigurace nezdarila a pak se teprve dostanu k prihlasovani strance. A tak je to kazdy den.

Bydlim v zahranici a tak je FB, CT apod. moji pojitko s domovinou. Pomozte prosim. Dekuji Jitka

Předmět Autor Datum
počítač neohrozíš, shit můžeš klidně odinstalovat. mlhavě se mi vybavuje že si kdosi stěžoval na pod…
lední brtník 02.05.2011 18:29
lední brtník
- zdá se mi, že popisuješ dva problémy (můžou, ale nemusí spolu souviset) :-) - odinstaluj shit IE9,…
Chosé 06.05.2011 08:26
Chosé
Pokud se bojíš stáhni si napřed firefox a vyzkoušej. Potom dle rady předemnou odebrat devítku. poslední
MM_tank 06.05.2011 11:04
MM_tank

počítač neohrozíš, shit můžeš klidně odinstalovat.
mlhavě se mi vybavuje že si kdosi stěžoval na podobný problém, pořešil ho nějakým režimem kompatibility - prolez všechna menu a uvidíš.

pochopitelně existují i normální prohlížeče, a pak ti může být jedno jak se chová jakýsi ie.

to tě ovšem nezbaví každodenního průseru, kdy se ti 5 minut chcou instalovat jakési aktualizace, a pak to krachne. možná by byl sdílnější prohlížeč událostí.

- zdá se mi, že popisuješ dva problémy (můžou, ale nemusí spolu souviset) :-)
- odinstaluj shit IE9, OS si sám vrátí zpět IE8 :-)
- přes ovládací panely spusť program Windows Update a podívej se, co se ti to chce vlastně naistalovat, pokud to nějak souvisí s IE9, tak to můžeš zakázat popřípadě aktualizuace schovat :-)
- pokud problém přetrvává zadej ve Windows Update vyhledat aktualiazace, poté instalovat, restartovat počítač a problém by měl být vyřešen :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru