Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po odinstalování hry nelze najít pevné disky

Dobrý den,

včera jsem chtěla odinstalovat ze starého pc hru. Instalace se ani nespustila, pc se hned zasekal, nebyla jiná možnost než ho vytáhnout ze zásuvky. Po znovu zapnutí pc už nenaběhl. Zkusila jsem tedy přeinstalovat windows, ale vždy než se instalace spustí mi to napíše, že disk C, na který se má instalovat je poškozený aj. a jestli ho chci nainstalovat jinam - není kam, nic jiného než disk C si v nabídce vybrat nemůžu. Když dám instalaci na disk C, napíše mi to, že disk musí nejprve zformátovat, dám ano. Formátování se nedokončí, napíše to, že disk je poškozený. Je nějaká jiná možnost, než celou CD mechaniku vyhodit a nahradit jinou? Doma mám ještě mechaniku s vypalovačkou, ale ani tam nic nelze nainstalovat - chybějí tam pevné disky. Děkuji za radu.

Předmět Autor Datum
Tohle vůbec nesouvisí s CD mechanikou. Moje rada zní: odnes to někomu, kdo těmhle věcem rozumí. Pav…
Pavel 16.10.2011 12:10
Pavel
Možná ten disk kleknul při tom vytažení z elektriky nebo už vadný byl a teď nejde naformátovat. Chtě…
MM_tank 16.10.2011 12:41
MM_tank
Pozri sa v BIOSe, ci je tam vidiet tvoj HDD. Ako pise "MM_tank" vytiahnut disk, pripojit ho na ine P…
blue5 16.10.2011 14:26
blue5
Treba skusit pri tej instalacii zrusit ten oddiel "C" a vytvorit novy oddiel. Samozrejme data z disk… poslední
MM.. 16.10.2011 14:50
MM..

Treba skusit pri tej instalacii zrusit ten oddiel "C" a vytvorit novy oddiel. Samozrejme data z disku budu (resp. uz aj su) v haji.
Ked to nepojde tak je bud vadny harddisk alebo problem suvisiaci s nim napr. s kablom k disku (skusit vymeit), nieco v BIOSe pretaktovane alebo blbo nastavene (skusit napr. load defaults) ale pravdepodobne bude treba novy harddisk.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru