Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po propojení 4 repráků hrajou vždy jen ty nastavené na přední.

Opět zdravím. Koupil jsem si kabel s jacky, propojil PC s radiem. Vše je po téhle stránce v pořádku. Mám zvukovku Realtek HD a ve správci zvukových zařízení jsem si nastavil kvadrofonní konfig. repráků. Po připojení jacku do PC (výstupní zdířka) jsem si nastavil, že tento výstup je "Výstup zadního reproduktoru". Jenomže vždy když mám nastaveny repráky na zadní výstup, nehrajou. Ale když si např. nastavím všechny 4 repráky na "Výstup předního reproduktoru", hrajou všechny 4.

Takže vás chci poprosit o radu, jak tohleto nastavit, protože chyba je určitě v tomhle. Nevím jestli se musí někde něco povolit atp.

Díky.

Předmět Autor Datum
Co máš za kabel? 2x CINCH-1x jack? Podle mého názoru bys musel v PC mýt zapojeneho 2x jacka aby sis…
3nXx 04.01.2010 18:47
3nXx
mám, už jsme to řešil tady... vstup do radia je stejný jack jako u PC(3,5 mm), řešili jsme to tady v… poslední
DIMI 04.01.2010 20:04
DIMI

mám, už jsme to řešil tady... vstup do radia je stejný jack jako u PC(3,5 mm), řešili jsme to tady v poradně... říkám že repráky fungujou, hrajou... ale jenom pokud jsou nastaveny jako "Přední"... když jsou jako zadní, nehrajou... (a jako zadní nehrajou ani moje stávající přední)...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru