Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po upgradu několika programů divné chování PC + po restartu BSOD

Dobrý deň mám taký problém no začnnem tým mal som nainstalovanu vistu v ten ďeň som upgradol par programov a v ten večer sa mi stala taká več že mi začala vlniť obrazovka z hora na dol a dalo sa hývať myškou ale na nič sa mi nedalo kliknúť. Potom sa pc reštartoval a potom keď sa znova zapínal tak pri Loading winddows sa monitor vypne a napíše že nemá žiadny signál od PC. A monitor ostane čierny ako keby som ho odpojil od pc po pár sekundách nabehne monitor a na ňom modrá obrazovka kde dole píśe:
collection data for crash dump...
initializing diskfor crash dump...
beginning dump of physical memory:
dumping physical memory memory to disk: a odpocitavajú sa % a ked dojde na 100% restartne sa a takto dookola. Pomohlo jedine obnovenie systému ale po dákej hodinke to spravila znova a potom uz nepomoholo ani obnovenie systému rôznych dátumov. Preinštaloval som windows na 7 to chvíľu išlo no stalos a to znova... tak isto fungovalo 1 obnovanie systému a znova doookola to isté no teraz je to v takom štádiu že uz nevyhodi modru obrazovku a monitor je zapnuty ale je tmavo modrý ako keby sa zapínal windows. Neviem čo mám robiť :) Ak dakto vie poradiť alebo mal podobný problém.
Myslím si že to môźe byť zdrojom ale prečo by to po obnove systému hodinu išlo :)
Prípadne email : email smazán (DWarf) (DWarf)

Dotaz stačí podat jednou a odpověď dostaneš přímo tady, email jsem kvůli spambotům smazal. Příště se zkus prosím také více zaměřit na formulaci předmětu dotazu.
Změna předmětu, původně: Pomoc problem s PC (skusal skoro vśetko) (DWarf)

Předmět Autor Datum
Zkus nabootovat Live CD nějakého linuxu - pokud bude fungovat v pořádku, nejedná se o HW závadu. Těž…
marekdrtic 12.08.2013 14:17
marekdrtic
zkusil bych memtest z boot cd. půjčil bych si na test i jiný zdroj, může být i slabší. ověřit, že dr… poslední
lední brtník 13.08.2013 23:38
lední brtník

Zkus nabootovat Live CD nějakého linuxu - pokud bude fungovat v pořádku, nejedná se o HW závadu. Těžko říct, v jakém stavu ten systém bude po té přeinstalaci na Windows 7. Jestli se nedostaneš ani do nouzového režimu, nejméně bolestná varianta asi bude v jiném počítači zazálohovat důležité věci, které jsou na systémovém oddílu, přendat zpátky do trvého PC, zformátovat disk a provést čistou instalaci. Pokud se dostaneš do nouzového režimu a vše tam funguje v pořádku, může za to nějaký vir.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru