Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po zapnuti pc prazdna plocha

Ahojte.
Uz dlhsiu dobu vzdy ked zapnem pc tak sa mi zobrazi len prazdna plocha bez ikon a spodnej listy. Na normalnu plochu sa dostanem len ked stlacim ctrl+alt+del a zobrazi sa mi cierna obrazovka dam 2x sipku dole + enter [spravcu uloh vobec nevidim len ciernu obrazovku ] a prepnem si na ucet host ktory som si vytvoril tam sa mi uz normalne zobrazi plocha aj s listou a ikonami. Tento problem nastal vtedy ked som hral mafiu 2 a nejako mi zacal blbnut pc tak som si povedal ze ju odstranim a preinstalujem windows. Ked som preinstaloval [kompletne som aj formatoval cely pc] tak ked sa zapol mal som uz len prazdnu plochu. Uz som asi 3x preinstaloval windows pretoze som si myslel ze to pomoze ale nepomohlo. Prosim vas ak nieco viete tak mi pomozte.

Předmět Autor Datum
Ked nainstalujes Windows uplne nacisto (vcetne formatovania) tak ciste Windows musia nabehnut prvykr…
MM.. 25.02.2011 20:05
MM..
Mozem skusit ale odkedy mam prazdnu plochu tak aj instalacia windowsu nejako blbne. Vzdy ked reinsta…
pogooo 25.02.2011 20:13
pogooo
Už sa niekedy podarilo nainštalovať Windows v poriadku? Máš nejaké "čáry-máry-fuk" vytunené, kradnut…
pme 25.02.2011 20:17
pme
Predtym som ho vzdy nainstaloval v poriadku
pogooo 25.02.2011 20:22
pogooo
Windows instaluj tak ze nabootujes z CD, NEstartuj to z beziacich Windows. Ak ti blbne aj instalaci…
MM.. 25.02.2011 20:20
MM..
ten test HDD sa neda urobit aj pri zapinani pc. pretoze sem tam ked som zle vypol pc tak pri spustan…
pogooo 25.02.2011 20:28
pogooo
Ja nepisem o blbostiach od Microsoftu, na cokolvek co je vstavane vo Windows ZABUDNI, to su totalne…
MM.. 25.02.2011 20:34
MM..
Ako zistim to ci mam do grafiky strcene 2 monitory? Ked kliknem na display a dam change display sett…
pogooo 26.02.2011 13:07
pogooo
V ovládacím panelu grafické karty.
M-Pol 26.02.2011 13:12
M-Pol
máš doničený svůj vlastní profil, coč není chyba ale vlastnost windows - tomu odpovídá to že jiný pr…
lední brtník 25.02.2011 22:00
lední brtník
Dobrý den. Mně se tohle taky stávalo. Prohledal jsem všechna fora, vyzkoušel jsem plno rad, ale nic… poslední
darkgarn 09.01.2015 21:13
darkgarn

Ked nainstalujes Windows uplne nacisto (vcetne formatovania) tak ciste Windows musia nabehnut prvykrat spravne (inac by si nevidel ani instalaciu). Pokazi sa to az potom ako urobis neco. A to neco nas zaujima. instalacia nejakych ovladacov? (jakych?) Klikanie niekam na tentopocitac na externy disk (s virom)? Strkanie externeho USB kluca s virom? Apod. Nainstaluj to nacisto a uz potom nerob vyssie uvedene veci.

Teoreticky to moze byt aj vadny HDD alebo grafika apod, ale je to nepravdepodobne.
P.S. nemas nahodou do grafiky strcene 2 monitory? Nemas nahodou v ovladacoch grafiky (alebo pravy klik na plochu - vlastnosti) nastavene roztiahnutie plochy na 2monitory?

P.S. mozes si aj nastavit nech sa rovno startuje ten ucet Host, nastavuje sa to v start-spustit: control userpasswords2

Mozem skusit ale odkedy mam prazdnu plochu tak aj instalacia windowsu nejako blbne. Vzdy ked reinstalujem win tak pri 2 restarte pc akoby prestal pracovat a nedokonci sa mi instalacia spravne. Instalaciu dokoncim az potom neskor po niekolkych vypnutiach a zapnutiach pc.

Windows instaluj tak ze nabootujes z CD, NEstartuj to z beziacich Windows.

Ak ti blbne aj instalacia Windows tak ries hardwarovu zavadu, vobec nemusis tu instalaciu ani dokoncovat, ked zblbne instalacia tak je nieco v PC vadne. Na test HDD je utilita od vyrobcu HDD(vsetky su na Ultimate Boot CD, nespustaju sa z Windows ptz to nejde), a na test RAM je goldmemory (da sa stiahnut .iso a vypalit boot CD) alebo Memtest86 - je na Ultimate Boot CD.
Dotlac RAM moduly do dosky, a zislo by sa slusit aj iny zdroj (pozicat na test z ineho PC)
P.S. a skus aj ine instalacne CD a inu mechaniku (si pozicat, CD mozes pouzit akekolvek a instalacne cislo pouzijes svoje, len to CD musi to byt stejna verzia Winedows jak mas ty)

ten test HDD sa neda urobit aj pri zapinani pc. pretoze sem tam ked som zle vypol pc tak pri spustani mi pisalo ci ho chcem spusti normalne alebo v safe mode a tiez tam bolo aj nieco ako diagnostic memory problems. Aj som to skusal ale boli to 2 testy a ked som to sputil tak to trvalo prilis dlho {islo to hodinu a stale to bolo este len 1. test a bol na 21 percemtach tak som to zrusil} inac v safe mode mam plochu normalnu aj s listou a ikonami

Ja nepisem o blbostiach od Microsoftu, na cokolvek co je vstavane vo Windows ZABUDNI, to su totalne nefunkcne sracky a nic to netestuje len vypisuje blbosti, pretoze v microsofte nevedia programovat. Stiahni si Ultimate Boot CD (.iso) www.google.com, vypal na CD (vypalit z obrazu), nabootujes to CD a v Disk Tools spustis utilitu od vyrobcu disku (podla toho jaky mas disk).

máš doničený svůj vlastní profil, coč není chyba ale vlastnost windows - tomu odpovídá to že jiný profil (host) se ti normálně zobrazí.
naneštěstí je nápad pojmenovat si jiný účet zrovna "host" z kategorie těch ne moc šťastných (je nejhorší možný, téměř nejblbější).
stěžovat si můžeš u výrobce tebou zakoupené hry - ale fak ne na účet host, ten v tom bude nevinně.

Dobrý den. Mně se tohle taky stávalo. Prohledal jsem všechna fora, vyzkoušel jsem plno rad, ale nic nepomohlo. Nakonec jsem přišel na to, co to způsobovalo. Bylo to tím, že jsem měl externí monitor připojený k notebooku přes digitální i analogový kabel současně. Po odpojení analogového kabelu problém zmizel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru