Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po zatuhnutí netbooku a tvrdém restartu systém znovu nenaběhne

Ahoj, mám problém s počítačem. Mám netbook Asus, s Windowsem start. Nejdřív se mi sekl, tak jsem ho vypnula tak zvaně "na tvrdo", ale teď když ho zapnu znovu začne se načítat. Obrazovka vždy zčerná, když by tam mělo naskočit okénko na heslo. Přestanou fungovat všechny klávesy, ale počítač běží. Občas se podaří, že obrazovka pak zmodrá, ale to přestane svítit ledka. Nevím co mám dělat, prosím o radu.
Změna předmětu, původně: POMOC!
Změna kategorie, původně: Hardware (DWarf)

Předmět Autor Datum
Zkus ho nechat chvili odpocnout. Nemela jsi jej treba na kolenou nebo na perine (dece)? Vypni jej, v…
Jan Fiala 09.07.2013 07:38
Jan Fiala
Tak jsem to zkusila a je to pořád stejné. Nene měla jsem ho na stole.
domča. 09.07.2013 07:49
domča.
Tohle laickými prostředky nespravíš (možná ani odbornými). Může to být např. taková blbůstka (no, bl… poslední
Pytlík 09.07.2013 09:21
Pytlík

Tohle laickými prostředky nespravíš (možná ani odbornými). Může to být např. taková blbůstka (no, blbůstka ... jak pro koho), že stačí na disku očistit a napružit kontakty mezi destičkou elektroniky disku a tělesem mechaniky. Nebo nedokonalý kontakt modulu paměti. Nebo něco složitějšího. Prostě to nebude jenom "nahrání nového driveru zdroje", což má být sice vtip, ale chci tím naznačit, že pokud nepomůže pár jednoduchých zásahu (např. ono doporučované vychladnutí), bude to chtít odborníka na místě a ne přítele po telefonu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru