Avatar uživatele
Kelt

Co byste si koupili za jídlo, kdybyste se dostali do této situace?

Máte jet někam vlakem, na nádraží se dostanete na poslední chvíli, takže jste si nestačili vzít ani koupit žádné jídlo na cestu. Při přesedání máte čas, kousek od nádraží je obchod (Albert, Lidl, to je jedno), nejde jim terminál, vy máte 50 Kč v hotovosti. Co si koupíte, když víte, že budete jíst až za 10 hodin a můžete se najíst právě ve vlaku. Nemusíte utratit všechny peníze, nebudete držet hladovku. Musíte použít právě daný spoj, máte místenku, jiná možnost dopravy není. Tedy taková situace. Jsem zvědav na levné nákupy. Děkuji.

Zajímavá 0 před 2783 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Rýžové chlebíčky, kukuřičné křupky, hrušku, banán a na víc bych už asi ani neměl prachy. 50 Kč je bída. I tak by mi, ale v této situaci stačilo. No moc na výběr bych neměl. Bezlepkově se stravovat levně moc nedá a abych snědl samotnou lučinu, či bezlepkovou šunku bez bezlepkového pečiva, tak to radši nic, protože jíst to samotné by mě rozhodilo zažívání a vyzvracel bych to všechno ven. Buďte rádi, kdo nemáte celiakii.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Je docela malá pravděpodobnost, že bych dorazila na nádraží na poslední chvíli a neměla s sebou nic k jídlu. Příprava jídla na nejméně 11ti hodinovou cestu by bylo asi to jediné, co by mě mohlo tak zdržet.
Ovšem pokud by se stalo Vámi popisované, nejspíš bych nakoupila nějaké pečivo – housky nebo rohlíky, tevený sýr (normálně ho nekupuju, ale v dané situaci by to byla ideální potravina – dobře se přepravuje, moc nestojí a cestou s ním není tolik práce), a lahev neochucené jemně perlivé vody.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Slecna 007

Za jiných okolností (delší časové období a více peněz) bych to rozhodně řešila jinak – lépe a zdravěji, ale v této situaci bych volila asi 1/4 chleba, lučinu, uzený sýr. Ono co taky chytrýho vymyslet za pade, do vlaku a ještě rychle.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

V budce na peróně jsou různý krekry atd. a taky časopisy s Láďou Hruškou a ten čoeka vždycky skvěle nakrmí, to budete přež*ranní. Pade stačí!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Rýžové chlebíčky, jablko, vodu. A jsem spokojená. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Dva rohlíky, nějaký sýr a vodu. Kdyby ještě zbyly peníze, tak bílý jogurt (lžičku nosím stále ssebou).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
defend

KNACKEBROT, minerálku, a 1 ovoce, naprosto stačí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek