Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pocitac do zasedacky s minimem kabelu - all in one, ntb...?

Ahoj,
do mensi zasedacky (8 mist) shanim pocitac (nebo ntb), jehoz vyuziti by bylo pri schuzkach, kdy je potreba neco ukazat mene lidem a neni nutna promitacka. Neni potreba zadny vykon, pouzival by se hlavne www prohlizec a remote desktop - hlavne kvuli RD bych rad aby to melo rozumne rozliseni (idealne 1680 x 1050).

Protoze se mi tam nechce davat klasicke pc se spoustou kabelu, koukal jsem na ntb a all in one pc. Bohuzel jsem omezen financema, cca 12000,- bez dane.

V teto cenove hladine se moc rozumnych ntb (hlavne co se tyce rozliseni) neni, takze jsem koukal na all in one, kde mi tam vychazi napr.: acer-veriton-z410g-d202953.htm (jsem si vedom, je to ACER, skoro to nejlevnejsi, takze zadna slava).

Mate s all in one pc(treba i s vyse uvedenym) nejakou zkusenost, pripadne napada vas nejake jine reseni?

Predem diky,
M.

Předmět Autor Datum
pokial skusnes to, ze aj medzi all-in-one dosla moda 16:9 displayov, tak http://www.alfacomp.cz/php/…
Michal2 22.06.2011 21:50
Michal2
Diky za reakci. Nevypada zle, prozkoumam. S nemoznosti upgrade jsem srozumnen. M.
Mrak 22.06.2011 22:03
Mrak
Já bych na stůl postavil nějaké solidní LCD, bezdrátovou klávesnici a myš a pod stůl připojil nějaký…
host 22.06.2011 22:06
host
máme v konferenčce klasický pc u zdi kde je kabeláž, velký monitor (dnes by tam byla větší lcd telka…
lední brtník 22.06.2011 22:19
lední brtník
když sra*ku tak sra*ku http://stolni-pocitace.heureka.cz/hp-compaq-100eu- wu540ea/specifikace/#secti… poslední
MM_tank 23.06.2011 00:51
MM_tank

Já bych na stůl postavil nějaké solidní LCD, bezdrátovou klávesnici a myš a pod stůl připojil nějaký starší firemní PC/notebook. Třeba po upgrade. Na prohlížení netu a RD není potřeba extra výkon. A předpokládám že schůzky nejsou denně, takže nemá cenu zbytečně investovat do počítače, který bude zahálet.

máme v konferenčce klasický pc u zdi kde je kabeláž, velký monitor (dnes by tam byla větší lcd telka) a bezdrátovou klávesnici a myš (2.4ghz mívají zaručený dosah přes 5m).
za pc je navíc videorozbočovač (k monitoru a projektoru) a zároveň slučovač, protože ke stolu vede vga kabel pro možný vlastní notebuk návštěvníků, + lan kabel.

ten allinone je taky použitelný, ale předpokládám že by nás itcrowd hnali, kdybychom jim chtěli do prostředí s několika málo druhy hw tahat zcela jiný krám, na to oni neslyší a chápu je.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru