Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pocket Loox N560

Ahoj, mam doma Pocket Loox N560, ktery ma v sobe vestavenou wifinu a mam problem pripojit se k internetu pres wifi. Zkousel jsem vyguglit nejaky navod a dokonce jsem zkousel napsat primo na vyrobce at mi poradi co s tim, ale bohuzel marne.
Nema nekdo zkusenost s nastavenim wifi pro pripojeni k netu u tohoto zarizeni?

Diky.

Předmět Autor Datum
Bude to na delší čtení. ;-)http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=15239…
Kurt 21.06.2010 16:22
Kurt
Super, diky. Doufam ze tam bude to co hledam.
Krlesh 21.06.2010 17:25
Krlesh
Narazil jsem na dotaz nahodou, takze odpovim, ale na dalsi dotazy uz reagovat spis nebudu. Pripadne… poslední
Zivan 22.07.2010 12:32
Zivan

Narazil jsem na dotaz nahodou, takze odpovim, ale na dalsi dotazy uz reagovat spis nebudu. Pripadne se ptej na ce4you. Nepopisujes, jestli mas originalni WM5 nebo neoriginalni ROM. Jestli jde o tvoji WiFi sit nebo o verejnou v restauraci, jestli je sifrovana...atd. Jestli sit vidis a nejde se pripojit nebo ji ani v Looxu nevidis...atd.

Problem muze byt v sifrovani wifi site, originalni WM5 a asi ani WM6 nepodporuji WPA2. To by mohla podporovat az ROM 6.1 nebo vyssi. Takze pokud se pripojujes na svuj router, tak zkus pro test uplne zrusit sifrovani Wifi. Pokud se PDA pripoji, tak znas duvod problemu.

Doma jsem taky jednou resil problem s nastavenim kanalu. Jak jsem dal vyssi cislo (myslim nad 6 nebo 10), tak Loox vubec nezobrazil sit.

U nekterych siti se mi taky stavalo, ze jsem musel jit do nastaveni dane wifi site a rucne nastavit typ sifrovani a heslo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru