Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podivné chování zástupců na ploše

Dobrý den.
Na počítači se nezobrazuje obsah složek. Po otevření Tento počítač se nezobrazí ani diskové jednotky, přitom třeba přes Salamander můžu po discích normálně brouzdat. Po poklepání na Místa v síti - síťová připojení nevidím ani Připojení do místní sítě, přitom síť normálně funguje a přes nabídku Start-Nastavení-Síťová připojení se všechna připojení normálně zobrazí, zmizel Koš z plochy, Zástupci na ploše, kteří odkazovali na složky na disku po poklepání otevřou prázdné okno s panelem Výsledky hledání - přitom ty adresáře na disku normálně pořád existují, Ovládací panely jsou taky přístupné jen přes Start.
Win XP SP2, účet je správcovský, pokud zkusím vytvořit nový, tak to v něm taky nefunguje a ikony Tento počítač a Místa v síti v něm mají popisku Složka. Údajně to začalo zničehonic, žádné viry (ani rootkity) ani adware. Obvyklé ošetření registů (CCleaner,WinXP manager,defragmentace), RepairSystemComponents ve WinXP Manageru nepomohlo. Změny nastavení v zobrazení Plochy nebo ve Vlastnostech složky nepomáhá.

Pokud máte nápad, zkuste mě prosím naťuknout.

Předmět Autor Datum
V nouzovém režimu obsah složek vidíš? Co bod obnovení? Nepomůže vrácení...?
host 28.05.2007 17:49
host
V nouzáku to taky nefachalo. Bohužel mě už docela tlačil čas, tak jsem (velmi nerad) zkusil ten bod…
TarasBulba 28.05.2007 20:05
TarasBulba
Příčinu tvého problému neznám, ještě jsem se s tím nesetkal. Možná nějaké poškození registrů nebo sy…
host 28.05.2007 20:33
host
mozna to byl syndrom TZS* *Totalni Zmagoreni Systemu - coz se da vetsinou overit z prohlizece udalo…
kmochna 28.05.2007 20:37
kmochna
Horší je TZU..... ;-)
host 28.05.2007 21:08
host
tim prochazime vsichni ;-) poslední
kmochna 28.05.2007 22:55
kmochna

V nouzáku to taky nefachalo. Bohužel mě už docela tlačil čas, tak jsem (velmi nerad) zkusil ten bod obnovení (byl asi měsíc starej). Zabralo to, to jo, ale stejně bych raději věděl, jak obecně umravnit chování těchhle zástupců. Každopádně díky za ochotu, problém je odstraněn (i když ne vyřešen).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru