Avatar uživatele
postcd

Co byste udělali, kdybyste se srazili s jiným autem a blokovali jednopruhovou komunikaci s hustým provozem?

(nešlo by objet) ale kousek dál by bylo místo kam by šlo obě auta (pojízdná) zaparkovat. Co udělat rychlého ještě před přesunutím aut mimo komunikaci?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2957 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Zakreslit na silnici polohu aut a odsunout je

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Měl bys zavolat policii a dohodnout se s ní, jestli auta odsunout, nebo ne. V některých případech je nutná fotodokumentace nehody v závislosti na výši škody, nebo způsobu finančního vyrovnání. Rovněž ihned umístit výstražný trojúhelník(y) v předepsané vzdálenosti – v každém případě.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alesh

Zakreslit a popojet, resp. udělat značky na silnici, jak vozidla stála. Nevím, zda se to nezměnilo, ale pokud došlo ke zranění osob, tak snad ani to posunutí vozidel se nesmí udělat. Každopádně bych volal policii a zeptal bych se, zda to mohu udělat či nikoli a bylo by vyřešeno.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
JájsemRaibek

Jak již zde bylo sděleno, zavolat policii a zajistit místo nehody – označit trojúhelníkem, obléci si výstražnou vestu.
Dnes již skoro každý telefon obsahuje fotoaparát, takže nejen zakreslit, ale i vyfotografovat postavení vozidel v době nehody a po dohodě s policií umožnit průjezd zejména vozidlům veřejné dopravy a ostatním účastníkům silničního provozu, tak jak to je uvedeno v zkoně o provozu na pozemních komunikacích a to tím, že bych vozidla odstranil, aby nepřekážela provozu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Auta a doprava