Avatar uživatele
zjentek

A skutečně ta homosexualita není vážná porucha?

Mně ty lidi přijdou porouchaný, od verbálního projevu, až po ten pohybový.
U ženských to ani tak není vidět, ale ti „muži“, ti „muži“…

Ne, že by ještě nebylo vidět chlapa, třeba někde v armádě, nebo mafii, nebo ve filmu (o armádě, mafii, divokém západě…), ale jsou vidět už hrozně málo. Ty bez poruchy už prakticky v běžným životě ani nepotkávám. Všude venku vidím jenom „něco sladkýho“, s kudlou připravenou k vpichu do zad.
Fakt je ta homosexualita zcela normální, společností akceptovatelná věc, hodna uznání? Nemohou ti homoexuálové být společensky nebezpeční?
Někde jsem vyčetl, že každý, kdo má nějaký komplex, je potencionálním vrahem stejnýho druhu (genocida, atd.)

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? pepe88 před 2481 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
autacek

Ano, je to porucha a pokud snad ne, tak je to lež.

Příroda to zařídila tak, že pro další zachování druhu je třeba samečka a samičky. Genifond jedince, který se tomuto modelu vymyká, je určený k zániku. To jen naše lidská spolecnost vymýšlí a nalhává si v ramci pseudohumanity něco odlišného.

Naučili jsme se tyto odlišnosti tolerovat, již je nepovažujeme ani za nemoc, oni však chtějí stále víc a připadají si normální.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
still

Třeba je to reakce přírody na to, že se rozmnožujeme jak králíci. Už je nás skoro 8 miliard po světě. Ale u zvířat jsou také, víte o tom? Lvi, delfíni, ptáci, atd. Evidentně příroda zkouší, jestli by tahle evoluční větev nebyla k užitku celku, pro zachování života celého společenstva. Vždyť i jiná živočišná společenství mají jedince, kteří nejsou určeni k rozmnožování, ale na konrétní činnost, práci, či ke starosti o potomky jiných matek. Viz včely.

Ale to nic nemění na tom, že se s tím člověk narodí a tudíž není možné ho vinit z ničeho. Realita je prostě taková, že mezi námi jsou a dokáží si získat sympatie ve společnosti, tedy alespoň v té inteligentnější části společnosti. Je možné a IMHO velmi pravděpodobné, že je společnost zařadí do svého celku jako dělníky k určité činnosti, třeba výchově potomků špatných rodičů, kteří odložením dítě odsoudili k nevalné budoucnosti, nebo jiné činnosti. Já hlasuji pro.

Upozorňuji, že jsem čistý heterosexuál. Ale počítám se do té inteligentnější části společnosti, proto o věcech přemýšlím a dělám si vlastní názor, nepřejímám jednoduché názory jiných.

Výklad životního principu, jaký nabízí autacek, je velmi zjednodušený a sobecký (promiň ale nemůžu to nazvat jinak). Příroda se neřídí tím, co si myslí člověk. Evoluce je velmi komplexní problematika, jejíž pochopení a výklad nejde nacpat do pár homofobních vět.

Upravil/a: still

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Část pánů tvorstva lidstva je sexuálně dezoorintovaných, proto jsou uznáváni, mohou do jakékoliv profese, případně vychovávat další buzíčky, není to porucha jsou chráněni, představují se ve veřejných blábolkách a.p.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bububabu

Je to porucha mravnosti. Ti lidé nejsou schopni vidět co je ještě slušné a co je už za hranou.
Žádná vrozená homosexualita neexistuje. Proč by jinak někdo kdo normálně celý život žil v manželství úplně běžně bez žádných náklonností k sexu se stejným pohlavím, ale přišel někdo stejného pohlaví kdo ho pokouší k sexu a on nakonec neodolá. To není nemoc a ni to co se má omlouvat nebo přijímat! Je to obyčejná nemocná tělesná morálka a sodomie!
Pak jsou tam ještě děti které byly znásilněny pedofilem a ty jsou už většinou tím poznamenaný na celý život a to hlavně tím, že cítí že je to normální a společnost je v tom ještě utvrzuje, tak v tom dál pokračují. Těch je mi upřímně líto.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek