Avatar uživatele
ptáč

Podstoupí Depardieu plastickou operaci obličeje, nebo i prsou?

Chce hrát Stalina. Jako by už těch filmů kolem Hitlera, Stalina, Otíka a jiných blbců nebylo málo. Touží se stát idolem Ruska?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 3030 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Domnívám se, že by se nemělo zapomenout na Stalina, jednoho z nejkrutějších diktátorů, který způsob nejen smrt milionů lidí, ale vytvořil kult osobnosti, vynutil si poslušnost i v jiných zemí atd.

Vždy se objeví v dějinách někdo, kde se považuje za geniálního a rozhoduje o ostatních. Takže varování. Mnozí mladí si nedovedou představit krutost stalinismu.

Bohužel, Rusové si vytvářejí obraz zbožňovaného vůdce, v minulosti cara, Lenina, Stalina, v současnosti Putina,.Zřejmě kvůli tomu, že nepoznali pravou svobodu a jsou zvyklí poslušnosti. Ale snad půjde o objektivní přístup, když film natáčí francouzsko-portugalská produkční společnost Leopardo Filmes. Vždy záleží na úhlu pohledu.

Stalin prý mluvil s francouzským přízvukem, takže v tomto směru by Depardieu vyhovoval. Postavou se liší, ale myslím si, že i zde se daji využít různé triky. Plastika? Nevím.

Jinak to byl výborný, herec, takže z tohoto pohledu je snad vše v pořádku., i když se občas objevoval v filmech, které nebyly kvalitní. Takže tato nová role mu třeba zvýší popularitu i u ruských diváků.

To, jak se D. chová, svědčí o tom, že jsou umělci nevyzpytatelní, že zřejmě kvůli penězům apod. zrazuje svou vlast.

Třeba mu vyhovuje staré známé: Čí chléb jíš, toho píseň zpívej.
,

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

1 – Herec nemusí podstupovať platickú operáciu keď má hrať historickú osobnosť. Priblíženie sa fyzickej podoby je úlohou maskéra, kostýmera.
Priblíženie sa psychickému charakteru hranej osobnosti je u majstrovstvo herca. Vkladá do svojej postavy maximum, čo potrebuje, aby presvedčil diváka, že nevidí herca, ale skutočnú historickú osobnosť. To ale nemusí znamenať, že herec sa s danou postavou stotožňuje. Na druhej strane si divák túto historickú osobnosť predstavuje práve v danej filmovej postave. Ako napríklad, viete si predstaviť galského Obeliksa predstavovaného iným hercom než Depardieuom?
2 – Pýtate sa, či tých filmov okolo „Hitlera, Stalina, Otíka a jiných blbců“ nie je veľa.
Nie, ako tak pozerám na súčasné dianie vo svete, zvyšovanie rasového, náboženského, politického a sociálneho napätia, myslím si, že proti množstvu brakovo nenávistných hrôzu šíriacich akčných filmov je týchto filmov, odhaľujúcich pozadie a psychológiu zločinu v postavách historických politických osobností a ich dôsledky, týchto varovných filmov je stále málo.
3 – Ktorý herec by sa nechcel stať idolom svojho diváka?
Depardieu to robí svojim spôsobom. Má právo na svoj názor.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Mslím, že v Rusku podstoupil plastickou operaci mozku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Šidlo

on len chce,aby ho mal niekto rád

očividne v Rusku vedia mať radi…takým spôsobom, aký mu vyhovuje

je to jeho život

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Plastiku nepotřebuje, stačí liposukce (asi o 50 kg). Lobotomii zřejmě již podstoupil.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek