Avatar uživatele
Klupiny

Co delat kdyz mate radi psi ale nemuzete ho mit kdyz mate vymlety rodice?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3434 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Je to úplně jednoduché – ještě tak 10 let počkej (do svých 18), pracuj, vydělávej, od rodičů se odstěhuj – a kup si psa za vlastní peníze…
:-O

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Změň svůj přístup k rodičům, psům a k češtině.
Dostaví-li se výsledky v tvém jednání i ve škole,
možná ti rodiče psa časem dovolí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kelt

Nevím, co jsou vymlety rodiče, ani kolik je ti let a v jakých žiješ podmínkách. To že máš rád psy , mám chápat, jako že sníš aspoň jednoho psa za měsíc? Raději se podívej na český jazyk. Tady bys měl trávit čas a ne se psem. Je možná, že až se zlepšíš, ti to rodiče dovolí a nebudou vymletý. A druhá věc. Můžeš jít do útulku a psa si můžeš snad na nějakou dobu půjčit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MK44

Můžeš zkusit toto. Zajdi do nejbližšího psího útulku a navrhni ošetřovatelům, že se budeš o jednoho ze psů starat. Že tam budeš každý den, ráno a večer, docházet a půjdeš s pejskem na procházku a budeš mu kupovat žrádlo a uklízet po něm. Když rodiče uvidí, že se dokážeš několik měsíců o psa vzorně starat a financovat ho, možná změní názor.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ptáč

Raději vymletý rodiče, než se nechat vymlet láskou. Rodič má větší odpovědnost, za chod domácnosti, za finance, i za zvíře. Není jen zrní, ale je také nutné zobat. Pes sežere konzervu denně. Za tejden sežere pár set korun a to si na sebe nevydělal. Co když bude nemocný, kdo to bude platit, já? Oni si za operaci kočky nebo psa vezmou 5000,–, víš co je to za prachy? Tím bys nakrmil celou českou spořitelnu. Co s hladovým psem, sežrat ho?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Vyměň vymletý rodiče za nevymletý. Oni vymelou tebe, protože můžou (nejsou s tebou příbuzní). Poté si můžeš tu psí lásku narvat do špic.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek