Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pokles jasu a blikání LCD monitoru

Dobrý den.
Obracím se na vás s dotazem ohledně problémů s LCD monitorem firmy LG. Na naší necelé 2 měsíce staré PC sestavě občas monitor výrazně pohasne (jako kdyby jsme hodně snížíli jas), nebo začne obraz rychle blikat a sledování monitoru je téměř nemožné. Tyto problémy se objevují zcela náhodně, někdy hned po zapnutí, někdy třeba až po hodině práce na počítači. Pohasnutí monitoru většinou po chvíli samo přestane, ale když začne monitor blikat, blikání někdy nezmizí ani po restartování počítače.
Vzhledem k tomu, že jsme si počítač koupili na vánoce, mě tato závada velmi rozladila. Jedná se o PC sestavu Boxer II z prodejny COMFOR.
Moc počítačům nerozumím, ale je to závada k reklamaci monitoru, nebo snad nějaké špatné nastavení, nebo reakce na vir v počítači (antivirový program ale nainstalovaný máme)? Děkuji za vaše odpovědi.

Předmět Autor Datum
To je podla mna (tak na 99%) problem samotneho monitora, skusit monitor reklamovat (popis predajcovi… poslední
MM.. 08.02.2008 15:57
MM..

To je podla mna (tak na 99%) problem samotneho monitora, skusit monitor reklamovat (popis predajcovi ako sa to sprava, podla mna by to mal uznat).
P.S. to zvysne 1% pravdepodobnosti :-) by mohla byt este vadna grafika, alebo nieco s kablom, ale to neporedpokladam nezodpoveda to popisu zavady. Vir ani nastavenie urcite nie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru