Avatar uživatele
Moniccc

Co docílím toho, když na svém profilu budu mít třeba stříbrnou hvězdičku?

Co tím vůbec získám? Na co to tu je? :D Když budu mít zlatou nebo stříbrnou nebo já nevím jakou hvězdičku, k čemu mi to bude? Asi jen pro dobrý pocit, co? Nebo jen proto, ale aby na tom lidi byli „závislý“ a pořád ty svoje body chtěli navyšovat a tím pádem tento server používali častěji a častěji? :D No prostě chci vysvětlení :) :D
Doplňuji:
*Co docílím tím

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Sůwa před 4462 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Obě odpovědi jsou svým způsobem správné. Otázkou je, co tady hledáš, nebo co tady chceš najít. Já konkrétně se tu snažím pomoct svými zkušenostmi nebo radou. Občas se i pobavím. Od toho tady taky jsme. Kvůli zábavě. Hvězdičky znamenají, že máš více možností reagovat (podle zařazení do skupiny). Podívej se do bodového systému a pochopíš to. Mně 25 odpovědí a 25 hvězdiček nestačilo. Jsem dost upovídaná. Navíc mne mrzelo, když jsem odpověděla na pár otázek a pak musela čekat třeba půl dne do půlnoci, než se budu smět vrátit k těm, které mi utekly.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
jennysh

Myslím,že za stříbrnou máš tričko a dobrý pocit z toho,že tvoje odpovědi,jsou opravdu užitečné. Za zlatou totéž,teda aspoň mám ten dojem. Já třeba hvězdičku vůbec neřeším,jsem rád,že můžu pomoct. A někdy je tu celkem i zábava. Takže,můžeš z toho vytěžit,to co uznáš zrovna za vhodné.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tom004

Možná,až získáš nějakou tu hvězdičku pochopíš,že je lepší ptát se např.: „můžete mi prosím“,než „no prostě chci vysvětlení“. Někteří se naučí používat správně ý/í a při tom se dozví i mnoho užitečného od ostatních.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Krom dobrého pocitu – cituji – Mezi práva jednotlivých kategorií uživatelů patří i limity pro vkládání otázek, odpovědí a jejich hodnocení za den. Kategorie uživatelů Stříbrný a Zlatý má navíc práva pro úpravy vybraného obsahu (nahlášený závadný obsah se automaticky nezobrazuje, možnost opravy kategorií a klíčových slov).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal Kole

Jedině vyšší reputaci

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Mě jde o dobrý pocit. A také doufám, že moje odpovědi někomu pomohou , jeho podpoří nebo pobaví – stejně tak, jako jsem vděčná já za rady druhých.
Snažím se odpovídat opravdu upřímně a pozitivní hodnocení od zdejších kolegů mi dělá skutečnou radost. A myslím, že o hlavně o zábavu a výměnu zkušeností jde tady především.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Sůwa

Vystihla jsi to přesně – u mnoha lidí to skutečně vytváří závislost a nezřízenou touhu po dalších „palcích“, nebo bodech. Není to zdaleka jen tady na odpovědích, ale na všech odpovědních serverech, kde lze nějaké ohodnocení získat. Mnohdy z toho bývají těžké hádanice, pokud to tedy admin poradny připustí. Dej si na to pozor, na světě je ještě spousta jiných a mnohem zajímavějších činností 🙂 Dobrou noc. Sůwa

před 4462 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek