Avatar uživatele
zjentek

Pokud je prostituce nedůstojná, je věčná proto, že chlapi mají rádi (baví je) ponížené ženy?

Proč je tedy věčná? Je to proto? A proč je nedůstojná? Oni je chlapi choděj do těch nevěstinců nějak ponižovat, čili připravovat o důstojnost?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 2467 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Ani tak nejde o důstojnost, jako spíš o prachy. Ta, žena, která se pro toto nejstarší řemeslo světa rozhodla, to jako ponížení určitě necítí. Chlapi za nima chodí, aby si švihli bokem, nebo nemají jinou možnost. Kdo ponižuje kněžky lásky je pokrytec. Manželky ale na to mají právo.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Danina65

Já pořád pochybuji o té nedůstojnosti.Přece geiši a madam Pompadure byly také prostitutky.O vyk­řičeném domě mě poučovala osmdesátipeti-letá dáma,a to v tom smyslu, že dříve to fungovalo docela přirozeně.Pánové za své peníze měli to za co by se doma styděli,a dámy měly svůj klid.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Podle pramenů z dávné historie (Chamurappiho zákoník), případně z Bible o prostitutce Rachab, vidíme že tato živnost je opravdu z našeho pohledu večná.Prostituce bez ohledu na to, zda ji vykonávají ženy, nebo muži, dobrovolná nebo nedobrovolná, zda účastníci jsou rozdílného nebo stejného pohlaví, není otázkou citu, ale zisku. Vždy někdo má z toho zisk. Buď samotná prostitutka, prostitut, který tak činí buď z přemíry sexuchtivosti, pro způsob obživy, když je to jediný způsob, jak přežít. Nebo získává jejich „zaměstnavatel“. Touha po zisku se táhne jako červená čára celou historií člověka, odkdy pochopil, že může něco získat, například kořist, moc, slávu, peníze a …

V další části nebudu rozlišovat pohlaví „prostitutek-prostitutů / gigolů“.
Otázkou je, jestli opravdu lidé provádějící tuto profesi a dělají tak dobrovolně, z vlastního rozhodnutí se cítí ponížení, připraveni o důstojnost. Podle mého názoru ne, byla to jejich volba.
Jiné je u lidí, kteří tak jednají z nutnosti, z donucení okolnostmi, mnohdy pro nás neznámými. Zde si myslím ano, oni se cítí ponížení, protože to není jejich dobrovolná volba.

Chlapi, nejen chlapi i ženy, vyhledávají u prodejních „eros“ to, co nemohou získat jinak. Nemluvě, že ze zákona mají alespoň v nevěstincích ČR a SR (v ostatních státech EU je to myslím podobné, alespoň v legálních podnicích) jistotu, že tyto nevěstky a gigolové jsou pod lékařským dohledem. Důvody snad každý dospělý člověk ví.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bububabu

Nedůstojná je proto že její řemeslo je nehodné úcty, prostitutka je někdo kde si nezaslouží aby se sní důstojně zacházelo a jednalo. Mužům co za nimi chodí vůbec nezáleží jestli jí poníží nebo ne. Otázkou je jestli vůbec prostitutku jde ponížit, protože ta už je na samém dně poníženosti.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek