Avatar uživatele
Pixma

Pokud připravujete párky, špekáčky, klobásky k opékání na ohníčku, jak si ji nakrájíte?

Příčně, zešikma, podélně…?

Foto je ilustrační.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? gagaga, marci1 před 2803 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Konce podélně , prostředek příčně.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Křížově naříznu zhruba do jedné třetiny z každé strany. Střední část mírně příčně, aby šla protnout prutem. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dochy

konce klasicky krizem, stred jen na sikme pruhy, obe strany stejnym smerem – pokud by mel chut prasknout tak bude praskat do sroubovice a nespadne mi prepulenej z prutu do ohne

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Pixma

Marci1: https://mylovi­ew.cz/n%C3%A1l­epky/160/378E9­17/stastny-emotikon-dava-palec-nahoru-na-bilem-pozadi.jpg

Co to je za hloupé bodování.

před 2803 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
marci1

🙂 Ty nám děláš chutě. 🙂

před 2803 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek