Avatar uživatele
anonym

Pokud se na pálení slivovice použijí víceméně červivé švestky, bude to nějak poznat na výsledné chuti?

Nebo se během pálení vypálí všichni červi a přibude vitamínů a minerálů? ;)

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2435 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Jestli ano, tak to stejně nezjistíme, protože švestky bývají červavé víceméně vždycky. Do destilátu se dostane jenom ethanol, voda, chuťové a aromatické látky. Vitamíny a minerály nemají šanci. Červi se vypálí až po požití.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Na chuti těžko, to bys do bečky kvasu napřed musel přihodit tak z 10–20 lopat hnojáků- tych žížal.
Neremcej a pij, dokud je co. Ezli tě to uklidní, tak temu říkej třeba broukovice, zduř!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Nevypálí se nic. Z čerstvých švestek nejde pálit. Nejdříve to musí zkvasit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek