Avatar uživatele
anonym

Co dát svému klukovi k narozeninám?

Zítra má ‚můj kluk‘ narozeniny. Nevím jestli spolu chodíme, chce mi všechno říct ve středu. Ale on ty narozky má zítra a já nevím jak hezky mu mám popřát. Chtěla bych něco romantického, zamilovaného, sexuchtivého. Poradíte mi někdo? :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4420 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Terryle

Kolik mu je?
A fakt pozor, ať to nepřeženeš. Kluci, co tak vím, nemají rádi přehnaně zamilovaný a přehnaně romantický věci, aspoň většina. A nemaj rádi, když je slečna moc okatě loví. Aspoň tedy dokud spolu na 100% nechodíte.
Spíš, co se mi tak zdá, ocení něco vtipnýho nebo něco, co sedí k jejich zálibám. Pokud chceš fakt lehce zašimrat a jseš si jistá, že to chození „klapne“, sežeň mu třeba nějaký vtipný trenky :o]

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanny 2

Raději bych to nepřeháněla a držela se trochu zpátky,vždyť ještě nevíš,co Ti chce říct!Hlavně se moc nenabízej,zůstaň trochu tajemná!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Kup roztomilého plyšáčka a pokud nechceš být v rozpacích, nemysli raději na sex. Popřej vše nejlepší a zbytek nechej na tu středu. Jedna pusa stačí a aspoň při tom zjistíš, jestli se s Tebou rád líbá. To už něco napoví.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal Kole

Nevím jestli se stihneš tak rychle NAUČIT PLAVAT pokud neumíš, ale když před ním uděláš 10 svižných bazénů a stylově správně tak bude plně spokojený.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek