Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

jiný názor

V lidské hlouposti. To je skutečný problém. Ochotě naletět na libovolného strašáka, spolknout návnadu i s udicí a rozhodně se při tom nezatěžovat přemýšlením…

Upravil/a: anonym

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?led Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
plebs

jiný názor

Řeknu názor štamgasta, který věkově prožívá již třetí ismus.
Komunisti zadrátovali hranice a drželi tvrdě otěže za pomoci VB, PSVB,STB, LM, donašečů, spolupracovníků, kolaborantů a dalších super čecháčků.
V demokratickém kapitalismu je vše dovoleno, co není zakázáno. Dokonale svobodní občané jsou zavázáni půjčkami, hypotékami, kvalitním sledováním kamerami, mobily, televizí, bohatým někdy méně kvalitním zbožím, které vydrží i záruční dobu, dostatkem plastů od oken, dveří, autíček, balených potravin a kvalitním masírováním blábolkama a tele-mele. A ta střední vrstva co to táhne maká více a více, aby se mohla mít lépe a dorovnávat se těm lepším, ta vrstva co to řídí a ohromně se na majetek nadřela, těm je to fuk, jako té vrstvě co jí stačí krabice vína a krabice místo matrace. A hlavně rozdělují národ písálkové a paparazi, těžko se smiřují s porážkou a výhrou důchodce z Vysočiny, prý těžce nemocného, kulhajícího, na levé oko více mrkajícího, občas jadrně mluvícího, pravidelně unaveného, nevážící si kamarádů Anglie, Francie, Itálie, kteří nás v roce 1938 trocu zklamali a.t.d.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivzez

jiný názor

Nerozděluje nás strach z nekontrolované migrace
ani strach z Ruska, nerozdělují nás ani politici.

Rozdělujeme se my sami → tím, komu jsme ochotni naslouchat,
a tím, kým se necháme „ovlivnit“ (komu sedneme na lep).

Problém je v nás samých, v tom, že se dostatečně nezajímáme
o druhé a že se nesnažíme porozumět lidem s jiným názorem.

Upravil/a: ivzez

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Usoman

v nekontrolované migraci především z muslimských zemí a povinném přerozdělování včetně s tím spojených jevů jako terorismus, znásilňování, nezaměstnanost

Problém jsou Piráti, TOP 09 a Zelení a nyní klub Drahoš (Horáček, Fischer, Hilšer, Kulhánek) a jejich fanatičtí voliči.

• Tak třeba muslimská invaze do Evropy je problém (dokud jim budou dávat v Neměc vysoké dávky a nebudou muset pracovat a dělat všude možně bordel, tak pak je naše země ušetřena, víceméně),
• EU je problém (za nějaké částky dotací, na který bychom se takjako tak vydělali, nám bude EU rozkazovat koho máme do své země přijmout a do toho nesmyslné vyhlášky a zákony omezující lidskou svobodu jenom proto, aby to vypadalo, že papaláši v Bruselu něco dělají?)
• I NATO. Je dobré být pod ochranou, ale to nám jen slibují. Myslím, že než by vedení NATO se rozhodlo, co udělat tak je půlka Evropy tím fiktivním státem již obsazená a nebude riskovat zhoršení situace a započetí 3. sv. války jen, aby toto území agresorovi vytrhla = jinými slovy nás NATO neochrání. Do toho nemáme vlastní ochranu a musíme spoléhat a na pomoc jiných. Do toho se naše rozprodává a zmenšuje. Přeji si mít alespoň 125 000 aktivních vojáků.
A pokud ještě něco k NATU, tak to, že je válečnochtivý pakt, který svojí úlohu plnil za SSSR, ale teď akorát provokuje a obkličuje Rusko. Nechci být prvním cílem ruské jaderné hlavice, kterou na nás vypálit, přestože by vůbec nechtěli. Jsme prostě v NATO, u nepřítele. Radši bych chtěl být neutrální. A nějaký radary nebo rakety … jen přes mojí mrtvolu. Až to vše Amík začne, nechci to dostat jako první.
• A co se týče Ruska, tak v něm nevidím hrozbu. Spíš na západ od nás a pak za Atlantikem. Sankce jsou nesmysl, který poškozuje jen nás. A rušit obchod s Ruskem jenom protože se nám ta země nelíbí, stejně tak jako s Čínou je úplná blbost. Obchod je obchod, je mi jedno jestli obchoduji s Vietnamcem, Mongolcem nebo Argentincem … hlavně že vydělám a to jak to mají u nich doma je mi jedno. Nespojujme obchod a politiku do takové míry. To bychom nemohli obchodovat ani s USA páč zabila atomovkami několik set civilistů. Holt dvojí metr a vítěz píše historii. A Krym vždy patřil k Rusku a jeho předchůdcům. Akorát jen Ukrajina ho měla ted pár desetiletí a Krymané se v referendu rozhodli. Není co řešit. Krym je ruský.

Upravil/a: Usoman

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

jiný názor

V politikoch, preto sa volia len na určité volebné obdobie, len niektorí dostanú šancu na reparát. Po rokoch si už na nich a ich politický folklór zvykneme, že si nevieme predstaviť život bez nich.
V nás a našej pohodlnosti. A toto je práve najväčší problém. Politika je neustále v pohybe, ale zvykli sme si na určitý statický obrázok, veríme mu a strááášne neradi sa učíme a zvykáme si na niečo nové, aj keď lepšie.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek