Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomale PC, nefunkční internet

Dobrý den,

poslední 2 dny mám problém se svým PC. Stává se mi z 30/100% , že když zapnu PC, tak je strašně pomalý, systém windows se načítá neskutečně dlouho a hlásí mi to ,,připojení internetu není k dispozici" . Po restartovaní PC a přihlášení se do windowsu se mi počítač okamžitě načte rychlostí jakou by měl spolu s funkčním internetem. Prosím o případné rady, děkuji

Předmět Autor Datum
otestovat HDD na chyby (kompletní chkdsk), odvirovat, prověřit teploty. A třeba to je jen zasekané…
touchwood 31.03.2013 16:59
touchwood
prosim, muzes mi napsat nejaky program na provereni HDD? Teploty: proc- 35-40 GPU- 35-50 HDD- 27 Po…
Sakra 31.03.2013 19:57
Sakra
Základní ve Windows: Tento počítač -> Klikneš na disk pravým -> Vlastnosti -> Nástroje -> Kontrola
albru123 31.03.2013 19:59
albru123
kontrola disku proběhla úspěšně, nebyly nalezeny žádné problémy, disk funguje jak má poslední
Sakra 31.03.2013 20:09
Sakra

prosim, muzes mi napsat nejaky program na provereni HDD?
Teploty: proc- 35-40
GPU- 35-50
HDD- 27

Počítač softwarove zasrany neni, je skoro nový. To, co se s mým počítačem děje je zvláštní, ještě jsem se s tim nesetkal. Zde popíšu všechny zajímavosti, které se mi nezdaji.

Internet kabel vede do wifi-routeru a z routeru do PC. Zapnu pc, počítač se děsně dlouho načítá a po načtení internet nefunguje. Párkrát dam restart, ale děje se pořád to samé. Rozhodnu se počítač nachvili vypnout. Po asi 10min ho opet zapnu a děje se to stejne, dam restart a fuha...windows naběhnutý během dvou vteřin a internet opět funkční. Říkal jsem si, že je to divné, aby funkčnost internetu měla vliv na výkon počítače, tak jsem se rozhodl odpojit PC od wifi routeru a zkusit se připojit na wifi sít pomocí mobilního telefonu, wifi internet nefunkcni. Restartuju pc, windows načten rychlostí jakou by se měl načítat a internet funkční, připojím se i s telefonem.

Jaký tady sakra může býr problem? :(

...Ještě jsem zjistil jednu věc. Při hlášce ,,internet neni k dispozici" při zapnutí skypu se normálně přihlásím a můžu si psát s příteli, samy se mi začaly stahovat windows aktualizace, ale co se tyce prohlížení webovych...jako kdyby internet vubec nefungoval.

Nějaké nápady? děkuji

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru