Avatar uživatele
Retko

Pomaly pocitac po navratu ze sleep mode / hibernation..

Mam tento problem, pocitac temer nikdy nevypinam klasickym zpusobem, ale pouzivam sleep mode. Ale po navratu z nej je pocitac casto velmi pomaly, posledni dobou me to zacina stvat cim dal vic.

Cistil jsem pocitac uz vsim co jde, antiviry, optimizatory, antispyware, registry, defragmentace. A to casto nekolika ruznymi programy.

Sestavu mam dobrou na urovni game machine. (C2D, 2GBRAM, GeforceM8600)

Windows 7 Ultimate

Nevite co jeste muzu vymyslet?? Diky za rady

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, elminka, panenka, annas před 5064 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

na www.mac-forums.com jsem se dočetl, že lidi mívají ve světě se sleep mode podobný problém. Navrhují použít namísto Firefoxu Safari, ale jinak jsou, zdá se, podobně bezradní.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Epson

Mno,tak obcas mam takovy problem i ja.Kdyz neco stahuju a pres celej den se to nestihne stahnou tak ho dam do uspornyho rezimu kompa,rano pak zmacknu par krat enter a zase se rozbehne,ale obcas se zasekne,zpomali internet,poci­tac,trva mu proste neco otevrit.Zkousel sem i internet znova zapnout a vypnout ale nic se nestalo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
GangstaHelper

Toto se mi stávalo u mojí staré AMD základní desky Gigabyte.

Po návratu z úsporného režimu se procesor nataktoval na pouhý 1GHz. Tedy násobič spadl na minimum desky, 5×200. Je to divné, protože dynamický takt mám vypnutý (Cool'n'Quiet) v biosu. Takže asi chyba desky nebo nějaký nesouhlas mezi deskou a systémem. Řešení nemám. Jestli zjistíš, že ti to dělá (např. pomocí Everestu v sekci taktování, ne pomocí Windowsu, ten si změny nevšimne), zeptej se na podpoře u výrobce desky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek