Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomalá detekce USB zařízení zamrzává průzkumník windows

Ahoj mám PC Phenom II 1100T + Crosshair V Formula + SSD Crucial M4 a ze dne na den se mi začalo stávat že po připojení jakékoliv USB flashky, čtečky karet, externího disku do usb 2 i usb 3 portu (zkoušel jsem všechny usbčka) jakoby na chvilku zamrzne průzkumník a flashka se dlouho načítá třeba i 20-30vteřin. Pak se teprve otevře, někdy se neotevře. Pokud zapnu PC a hned po naskočení plochy kliknu v nabídce start na počítač a začnu myší přeskakovat mezi HDD zase zamrzne průzkumník (otáčí se zelené kolečko)a většinou musím restartovat, pokud mu dám čas je vše ok. Jinak se ale zdá že PC jede vcelku dobře. Windows 7 x64 jsem zkoušel přeinstalovat dvakrát ovladače jsem nahrál jen ty ze stránek asusu a žlepšení nikde.
Přemýšlím nad reklamací základní desky??? bios je 2. nejnovější, vzhledem k tomu že poslední nepodporuje již můj procesor. Cvičně jsem jej přehrál znova ale bez efektu. Ještě zkusím testovat operační paměti, jinak fakt nevím. Díky za rady.

Předmět Autor Datum
vzhledem k tomu že poslední nepodporuje již můj procesor. to je uplna kravina, mozes tam dat BIOS p…
MM.. 14.09.2012 18:52
MM..
navíc superantispyware má spoustu falešných detekcí copak je vir skype, nebo teamviewer, acrobat, ma…
TheWolf 14.09.2012 20:34
TheWolf
A este ak mas nejaky antivir skus ho odinstalovat. Vsetky.
MM.. 14.09.2012 18:54
MM..
Poslední bios jsem tam měl a musel sem dát přeposlední zpátky pač nenajel ani pc do windows a počíta…
TheWolf 14.09.2012 20:12
TheWolf
Tak jsem na to přišel sám! Problém dělala mrcha usb čtečka karet a to i když v ní nebyla karta. Když… poslední
TheWolf 15.09.2012 00:24
TheWolf

vzhledem k tomu že poslední nepodporuje již můj procesor.

to je uplna kravina, mozes tam dat BIOS posledny.

Tvoj problem moze suvisiet s obsahom toho USB sticku, moze tam byt nejaky poskodeny film/fotka alebo filesystem alebo moze byt zavireny. Skusal si tam iny USB stick, alebo po cistej instalacii Win nestrkat do USB vobec ziadne disky, ale len to "hned po naskočení plochy kliknu v nabídce start na počítač a začnu myší přeskakovat mezi HDD"? Zamrzne? Do Win treba ale nainstalit servicepack a vsetky zaplaty, az potom testovat taketo srandy (ono to moze byt aj normalne, prieskumnik robi totalne hovadiny nahlady nezmysly a cele je to zabugovane a ani ho nepouzivam takze ti neviem ci ten zamrz ked rychlo preskakujes je normalny).

Ked sa ti nechce zas preinstalovavat tak aspon by som pre zaciatok pustil na to superatispyware z nudzaku. A skusit iny (idealne uplne prazdny) USB stick ci to reaguje tiez dlho, alebo skusit stavajuci sformatovat v nudzaku alebo linuxe (nech neni zavireny).

Poslední bios jsem tam měl a musel sem dát přeposlední zpátky pač nenajel ani pc do windows a počítač se uplně splašil. Po vrácení předposlední verze bylo vše ok. Jinak fora o desce mám docela pročtená a to že poslední bios není vhodný mi doporučil i Flanker borec co dělá recenze a přetakty AMDček na různých cz i zahraničních webech.
To že by bylo cokoliv zavířené třeba karta z foťáku tomu moc nevěřím spyboot nenašel nic superantispyware taky ne a aktualizace a servicepacky mám taky všechny. Jinak tedy používám eset smart security 5 tak jej zkusím vymazat.

Tak jsem na to přišel sám! Problém dělala mrcha usb čtečka karet a to i když v ní nebyla karta. Když jsem ji vyhodil okamžitě se začly ostatní usb flashdisky načítat ihned žádné sekání pc.
Jinak ale musím říct, že i na výkonném pc dokážou antiviry a antispywary zabrzdit windows tak že jsem tomu ani nechtěl věřit, tak jsem nakonec nechal pouze jednoduchý antivir a vše je jak má být.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru