Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomalá/kolísavá rychlost internetu - chyba v PC

Dobrý den,
pár dní zpátky jsem si změnil poskytovatele internetu, změna z 30mb/s na 100mb/s. Problém je v tom, že můj PC dosahuje nízkých rychlostí downloadu a často kolísavých. V ranních a večerních hodinách to z nějakého důvodu jede plnou rychlostí, zbytek dne většinou ne. Tento problém ale NENÍ na straně poskytovatele. Rychlost sdílenou nemám, mám garantovanou rychlost 100mb/s a po řešení problému s technikem je jisté že problém je na straně mého PC. Po připojení internetu k notebooku je rychlost stabilní a maximální.

Nějaký návrh jak problém řešit?

Předmět Autor Datum
Mas nejaky router? Je to pripojene LAN kablom? Notebook aj PC bol skusene pripojit do stejneho portu…
MM.. 04.03.2013 20:33
MM..
router nemám, internet je veden kabelem (od PODY) přímo do pc, používám i stejný kabel jako od staré…
msn 04.03.2013 20:46
msn
V tom pripade plati ten druhy odstavec. Ono je aj mozne ze ti nieco vytazuje pripojenie na pozadi, t…
MM.. 04.03.2013 20:49
MM..
počítač sem projel důkladně a viry žádné, antivir na to taky nemá žádný vliv. V tom centru toho moc… poslední
msn 05.03.2013 16:52
msn

Mas nejaky router? Je to pripojene LAN kablom? Notebook aj PC bol skusene pripojit do stejneho portu routra stejnym LAN kablom?

Antiviry skus vsetky odinstalit. Pripadne ked to bude zas zle tak skus rychlo nabootovat live linux ze jaka bude rychlost tam (tym sa zisti ci to ma HW pricinu alebo SW)

router nemám, internet je veden kabelem (od PODY) přímo do pc, používám i stejný kabel jako od starého providera (UPC). Když jsem připojoval notebook, vzal jsem jen kabel z pc a strčil ho do notebooku. Je to klasický UTP kabel

V tom pripade plati ten druhy odstavec.
Ono je aj mozne ze ti nieco vytazuje pripojenie na pozadi, trebars vir ktory robi momentalne DDOS utok na spravodajske servery apod :D Dobre by bolo nejak overit mnozstvo dat ktore ide z PC, mohlo by to byt vidiet v centre sieti u pripojenia ked sa klikne na stav ci podrobnosti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru