Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomalé náhledy WinXPPro

Všeobecné návody na nezanášení/rychlost systému jsou známé (neinstalace mnoho sw, defragmentace, zrušení efektů, nebo rezidentních programů...)
Nyní řeším ale jiný případ, který souvisí s odezvou os: mám složky s fotkama, které potřebuji vidět v miniaturách. Tyto náhledy se ukládají do cache, aby při dalším otevření šli zobrazit rychleji (thumbs.db). Jsou v něm uložené ty náhledy, které by měli umožnit rychlejší zobrazení. Při zavření složky a jejím novém otevření se náhledy ale zobrazují až po hodné chvíli. Jako kdyby se .tb soubor dělal pořád nový. Záleží na počtu jpg, kteých je někdy dost (>100). Dá se to někde nastavit? Nebo to souvisí s odkládacím souborem winxp?
díky za přínosnou radu
Petr
Zmena predmetu, pôvodne: Pomalé WinXPPro (MM..)

Předmět Autor Datum
napad: nebolo by lepsie nahlady vo Win XP zrusit a pouzivat iny program?
Michal2 29.10.2010 16:37
Michal2
Tusim tu niekto davnejsie pisal ze niektore tzv "tunice" Windows toto zlepsuju, zrejme nejakou uprav… poslední
MM.. 29.10.2010 17:06
MM..

Tusim tu niekto davnejsie pisal ze niektore tzv "tunice" Windows toto zlepsuju, zrejme nejakou upravou registry. Neodporucam pouzivat tunice ziadne ale tu upravu by mohol niekto vediet zhlavy alebo google skus, zmenil som titulok ti nech to je jasnejsie keby niekto vedel zhlavy.

P.S. googlom najdes napr. diskusie ze ak mas nastavene jpg asociacie na photoshop tak ze to robi on. Mas photoshop? Na jaky SW mas nastavenu asociaciu toho typu obrazku? (jpg?) Udajne staci zrusit asociaciu jpg.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru